Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Znáte novou knihu o preparátu, který může pomoci s bojem proti rakovině?

20. října 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Rakovina je strašákem snad každého z nás. Denně slyšíme zprávy, jak někde někdo zemřel na rakovinu a přitom si říkáme, proč v 21.století ještě nebyl vynalezen lék, který by tuto hrůzostrašnou nemoc zapudil? Přečtěte si knihu Já, Ovosan, která popisuje dlouhou a nákladnou cestu od funkční látky ke schválenému léku.

I odborné téma může být čtivé

Pokud se obáváte, že se jedná o odbornou publikaci, které nebudete rozumět, pak nemusíte. Kniha Já, Ovosan je psána tak, aby se v ní našel každý. Mnoho pasáží sestavili sami lékaři a především pacienti, kteří touto nevyzpytatelnou nemocí trpí.

Proč Já, Ovosan?

Název knihy Já, Ovosan není náhodný. V podstatě příběh vypráví sám lék Ovosan. V knize popisuje, jak a díky komu byl vyvinut. Možná vám ich forma bude zpočátku připadat zvláštní, ale po chvíli si zvyknete a četba této knihy vás začne díky odlehčené formě bavit.

Tři části knihy

Kniha je rozdělena do tří částí, z nich každá je zajímavá něčím jiným. V první části vypráví Ovosan svůj příběh. Zde se dozvíme, jak byl vyroben, z čeho, jaké jsou jeho účinné složky atd. Druhou částí je osobní zkušenost jednotlivých pacientů, kteří Ovosan dlouhodobě užívali. V poslední si můžete přečíst názory lékařů, kteří přišli s Ovosanem do styku.

Jak to všechno začalo?

Začátek můžeme datovat do 60.let, kdy pan Borovička z akademie věd dostal nápad na vytvoření prášku z oplozených vaječných žloutků pro léčbu nemocných s rakovinou. Jeho léčba bylo mimo oficiální cestu velmi úspěšná. Pro uveřejnění svého receptu ale požadoval od nadřízených takovou finanční sumu, kterou mu odmítli dál. Na jeho objev však navázal RNDr. Jindřich Kára, DrSc., který z oplozených vaječných žloutků extrahoval účinný fosfolipid PNAE. Po revoluci se spojil s Doc.Ing. Aloisem Nováčkem, DrSc, který vývoj postupně převzal a dokázal zvýšit biologickou aktivitu látky. Tím dosáhl mnohem účinnějšího preparátu, který bych předchůdcem dnešního Ovosanu.

Jde o zázračný lék?

Dle mnoha studií fosfolipid PNAE selektivně ničí nádorové buňky, zatímco zdravé regeneruje a chrání. Také chrání organizmus před metastázami a působí protinádorově. Každý, kdo se o léčbu rakoviny zajímá, by si tuto knihu měl pečlivě pročíst a udělat si obrázek, zda se jedná o zázračný lék, sám. Kniha je zdarma ke stažení i na internetu!

Více informací o pruduktu naleznete na http://www.ovosan.cz/