Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jaké léky by vám něměly chybět v cestovní lékárničce?

3. června 2014 | 10:24
Prezentace klienta |

Chystáte se na dovolenou a váháte, jaké léky si s sebou vzít, aby vás žádná nemoc nepřekvapila? Pak se inspirujte naším seznamem a na můžete si být jisti, že budete připraveni na všechno.

Espumisan®

Autor: Berlin-Chemie

Espumisan s účinnou látkou simetikon může pomoci snížit nadměrný odchod střevních plynů a zmírnit pocit napětí a tlaku v břiše, plynatosti a kručení v žaludku a střevech. Je vhodný pro dospělé a děti od 6 let, lze ho užívat i v těhotenství

Lék Espumisan® obsahuje simetikon. Pečlivě si pročtěte příbalový leták. K vnitřnímu užití.

Pangrol®  20 000

Autor: Berlin-Chemie

Pomáhá při pocitech plnosti, těžkosti či nevolnosti v oblasti žaludku vlivem nedostatku enzymů slinivky břišní, zejména po požití tučných či hůře stravitelných jídel. obsahuje enzymy, které pomáhají zlepšit trávení přirozeným způsobem

Lék Pangrol 20 000 obsahuje pancreatinum. Pečlivě si pročtěte příbalový leták. K vnitřnímu užití.

Quixx® soft

Autor: Berlin-Chemie

Suchý vzduch často vyvolává vysychání a podráždění nosní sliznice a zhoršuje její funkci. Quixx® soft je přírodní prostředek ke zklidnění citlivé nosní sliznice, který jí pomáhá zachovat vlhkost, filtrovat a také zvlhčovat proudící vzduch. Tím přispívá k tomu, aby dýchací systém zůstal zdravý. Quixx® soft je v lahvičce s antibakteriálním filtrem a obsahuje až 220 dávek. Díky mechanickému aplikátoru je jeho použití snadné a pohodlné kdekoliv, kdykoliv. Díky výtažku Aloe vera pomáhá zklidnit podrážděnou nosní sliznici. Quixx® soft je vhodný pro děti od 6 měsíců a dospělé, používat ho bez obav mohou i těhotné a kojící ženy.

Zdravotnický prostředek Quixx soft obsahuje mořskou vodu, čištěnou vodu a extrakt Aloe vera. Pečlivě si pročtěte návod k použití. K aplikaci do nosu.

Lioton® 100 000 Gel 

Autor: Berlin-Chemie

Zmírňuje pocit těžkých nohou, otoky, bolest a zánět dolních končetin, je vhodný pro léčbu pohmožděnin či modřin po drobných úrazech

Lék Lioton® 100 000 Gel obsahuje sodnou sůl heparinu. Ke kožnímu podání.

Pečlivě si pročtěte příbalový leták.

Dexoket® 25 tablety - Novinka

Autor: Berlin-Chemie

První a jediný volně prodejný lék v ČR s účinnou látkou dexketoprofen trometamol, která poskytuje rychlou a účinnou úlevu od bolesti (ke krátkodobé léčbě bolesti mírné a střední intenzity) pohybového aparátu (svalů, kloubů, šlach, vazů) postihující záda, krk, klouby a svaly horních a dolních končetin.

Lék Dexoket® 25 tablety obsahuje dexketoprofen trometamol. K vnitřnímu užití. Pečlivě si pročtěte příbalový leták.

Ibuberl® pro děti

Autor: Berlin-Chemie

Ulevuje od horečky, je účinný na mírné až středně silné bolesti. Má trojí účinek – snižuje horečku, tlumí bolest a působí protizánětlivě. Je bez cukru, barviv a alkoholu, s dávkovací stříkačkou pro snadné a přesné dávkování, pro děti od 6 měsíců do 9 let.

Ibuberl®  pro děti 100 mg/5 ml perorální suspenze obsahuje ibuprofen. Pečlivě si pročtěte příbalový leták. K vnitřnímu užití.