Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

STOP padání vlasů

5. května 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Je velmi obtížné se v dnešní době velkých reklam orientovat tak, aby byl kupující absolutně spokojen. Za kvalitu a účinnost výrobků firmy SENS však hovoří velký ohlas spokojených klientů, kteří si nemohou vynachválit zejména přípravek na podporu růstu vlasů. Proto jsme se obrátili na zástupce firmy SENS pana Radka Valentu, aby nám sdělil něco bližšího o svých výrobcích.

Pane Valento, řeknete nám něco bližšího o Vašich výrobcích týkajících se růstu vlasů, na něž je v současné době takový ohlas?

Naše firma se zabývá distribucí léčebné kosmetiky australskomaďarské firmy zn. THERMAL. Všechny výrobky samozřejmě prošly klinickou atestací.

Co říkáte neuvěřitelnému ohlasu zejména na výrobek, který podporuje růst vlasů?

Tento výrobek je připraven výlučně na přírodní bázi. Obsahuje minerální látky, proteiny, víno, včelí produkty, olej z kukuřičných klíčků, vitaminy E, D, B a jiné přírodní látky. Výsledky jsou, jak jste podotkl, téměř neuvěřitelné.

Jak se Váš přípravek aplikuje?

 Aplikace je velmi jednoduchá. Jedna kúra se skládá ze dvou částí, a to ze 2 ks krému TH, který se vtírá k vlasovým kořínkům, a 1 ks šampónu TH, kterým se vlasy po 20 minutách působení krému umyjí. U těžších případů u mužů i žen někdy doporučujeme absolvovat více těchto kompletních kúr. Přesný návod k použití je přiložen u každého z výrobků.

A poslední otázka - kde lze zakoupit Vaše výrobky a v jakých cenových relacích?

Jelikož v současnosti nejsou výrobky běžně k dostání v lékárnách, může si každý zákazník přípravky koupit nebo objednat u firmy SENS - 697 01 KYJOV, KOMENSKÉHO 606, telefon: 518 615 091 nebo přímo online na našem webu http://www.thermal-sens.cz/obj.htm.  TH krém za 330 Kč a TH šampón také za 330 Kč, jedna kompletní  kúra vyjde na 990 Kč.

www.thermal-sens.cz