Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak být na jaře zdravá, krásná a fit? Cvičte s radostí a smějte se

  • S přicházejícím jarem byste měla změnit svoje návyky.
    10. března 2014 | 13:00

    Cítí se s přicházejícím jarem unavená a slabá? Zkuste změnit pár špatných návyků a uvidíte, jak budete fit. Stačí jen chtít.

  • Včera je minulost

    Pohádala jste se s partnerem, nebo jste zkrátka měla "den blbec"? Rozhodně druhý den ráno nevstávejte s myšlenkou na tyto nepříjemné situace. Dnes je totiž nový den a na problémy byste měla nahlížet spíše pozitivně, jinak vás bude negativní nálada stíhat do nekonečna.

    Buďte ráno krásná díky jednoduchým tipům, kterém nezaberou čas.
    Autor: Shutterstock
  • Z cvičení udělejte radost

    Padne vám nálada na bod mrazu, když si představíte, jak se zase budete mořit v posilovně, abyste si v letních outfitech neutrhla ostudu? To je špatně, sport pro vás nesmí být otrava. Najděte si takový pohyb, který budete dělat s radostí a uvidíte, že kila půjdou dolů téměř sama.

    Bruslení
    Autor: Shutterstock.com
  • Naučte se počítat do deseti

    Známe to zřejmě každá. Něco nás naštve, vybouchneme a za pár minut své reakce litujeme. Naučte se předtím, než začnete křičet, rozhazovat rukama nebo posílat urážlivé maily, napočítat do deseti. Během počítání se zklidníte a odbouráte potřebu zvyšovat hlas a rozčilovat se. Ps: Dnešním dnem s tím začínám a už ráno v tramvaji mě tahle metoda zachránila od hysterie.

    Jak já jí rozumím...
    Autor: Shutterstock.com
  • Odložte mobil

    Jste typ ženy, která si bez svého chytrého telefonu nedokáže představit jedinou vteřinu? Pokud to nutně nevyžaduje vaše zaměstnání, zkuste s tím bojovat, Jednak je velmi neslušné povídat si s někým a zároveň si vyřizovat mail a také je vědecky prokázáno, že mobilní telefon u postele způsobuje poruchy spánku. Pro začátek zkuste svého "miláčka" nechat v jiné místnosti než spíte. Věřte, že Facebook i Instragram budou existovat i bez toho, aniž byste si tiskla mobil na hruď během spánku.

    Vstávání není nic příjemného, hlavně v zimě!
    Autor: Shutterstock
  • Nepřehánějte to s alkoholem

    Jistěže sklenička vína nebo sladký koktejl vám nijak výrazně neuškodí, ale pokud je těch skleniček víc a ještě několikrát do týdně, máte problém. Navíc opilé ženy opravdu nejsou sexy, i když si v podroušeném stavu většinou myslíme opak.

    Začalo to už na vysoké škole, kde byl její příjem alkoholu velice nadprůměrný
    Autor: shutterstock
  • Nepodceňujte lékařské prohlídky

    Udělejte si soupis ordinací, které byste měla navštívit v rámci pravidelné kontroly. Ať už by mělo jít jen o zubaře, vyplatí se kontrolovat své zdraví. Především, co se týče gynekologických prohlídek, byste měla být opravdu zodpovědná. Alespoň pak vykročíte jaru vstříc s pocitem, že vám vůbec nic nebrání prožít ho naplno!

    Některé lékařské zákroky v nás prostě vyvolávají strach a hrůzu!
    Autor: profimedia.cz
  • Smějte se a užívejte života

    ...
    Autor: Shutterstock
    A na závěr? Nikdy se nemračte, protože s úsměvem jde opravdu všechno líp. A jaké jsou vaše tipy pro zdraví, krásný vzhled a dobrou náladu?

Diskuse ke článku
.