Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Plastika stydkých pysků je novým trendem! Co na to čeští muži?

Touží muži skutečně po symetrických a "dokonalých" stydkých pyscích?
8. března 2014 | 08:50

ANKETA: Plastiky prsů, nosu, facelift, to jsou dnes už běžné zákroky. "Věčně nespokojené" ženy teď ale zašly ještě dál. Současným hitem je modelace a úprava nejintimnějších partií. Touží však muži skutečně po symetrických a "dokonalých" stydkých pyscích?

Se svým tělem je skutečně spokojená jen málokterá z nás. Ze všech stran na nás "útočí" krásné modelky a herečky. "Dokonalých" žen jsou plné časopisy, oslovují nás v reklamách. Neuvědomujeme si ale, že jejich vzhled je výsledkem práce šikovných grafiků, kteří to s Photoshopem umí. 

A my v touze po "dokonalosti" měníme jedinečnost, kterou nás příroda obdařila. Navštěvujeme ordinace plastických chirurgů, podstupujeme více či méně nesmyslné zákroky. Co je však nejhorší je to, že to obvykle děláme jen kvůli mužům.

Každá žena je tam dole jedinečná... Toho při tvorbě svých děl využívá i anglický umělec Jamie McCartney.
Autor: www.greatwallofvagina.co.uk

Stále žádanější úpravou se v poslední době stává labioplastika. Plastika stydkých pysků. A pokud si myslíte, že ji podstupují ženy, které se svým tělem živí, jste na omylu. Klientkami plastických chirurgů jsou úplně "obyčejné" ženy.

Tajemství které skrývá ženskost
Autor: shutterstock
Důvodem je obvykle psychika. Když nás matka příroda "tam dole" utvářela, byla už zřejmě poněkud unavená. A nebo to byl její záměr, že jsme tam každá úplně jiná? Jedinečná.

Tahle odlišnost a častá asymetrie, stydké pysky bývají často jinak velké na pravé a levé straně, nás trápí. V mysli máme zakódovaný komplex. A tak často v domnění, že muže odpuzujeme, odmítáme sexuální aktivity. Tím ale ohrožujeme jinak funkční a spokojené vztahy.

Opravdu ale mužům tak záleží na tom, jak velké a dokonalé naše stydké pysky jsou? Zeptala jsem se jich, co si o tom, že stále víc žen podstupuje plastiku stydkých pysků, myslí. A zajímalo mě také, co by řekli své přítelkyni / manželce, kdyby jim oznámila, že se jí rozhodla podstoupit, aby se jim líbila ještě víc. Jejich odpovědi hovoří za vše!

Tajemství které skrývá ženskost
Autor: shutterstock
Zdeněk (42)
"No, to by záleželo na tom, jak předtím vypadaly. Otázkou je, jestli jsou stejné jako na začátku vztahu nebo by šlo třeba o korekci po dvou porodech. Nicméně k takovým krokům se nejspíš ženy odhodlávají, když se cítí být ohroženy konkurencí. Ale vztahy se nerozpadají kvůli stydkým pyskům.
Samozřejmě, pokud za ně chlap při sexuálních hrátkách dlouze zádumčivě tahá, žena si přirozeně začne klást otázky..."

Jirka (26)
"Asi bych se jí zeptal, jestli to myslí vážně a hledal bych skrytou kameru. Podle mě je plastika stydkých pysků naprostý nesmysl. Na druhou stranu, pokud o to žena opravdu stojí, tak se to přece její věc. Ale platit jí to nebudu!"

Luboš (41)
"Už jsem o tomhle trendu četl. Odpověď na tuhle otázku je ale poměrně složitá. Mně se líbí přesně taková, jakou ji má moje manželka. Pokud by ale ona sama měla pocit, že není úplně podle jejích představ a nebyla by spokojená s jejím vzhledem, potěšilo by mě, kdyby ji pro mně chtěla zkrášlit a po operaci by byla sama se sebou spokojena. Mohlo by to vnést víc spokojenosti do našeho vztahu."

Richard (29)
"Podobné operace považuju za vnitřní rozhodnutí každého z nás a chápu, že plastická chirurgie může mnoha lidem zlepšit pocit ze sebe samých. Každopádně přijde mi nesmyslný a trochu nebezpečný rozšiřovat chlapské iluze o tom, že vše na světě se točí okolo nich. Navíc pokud otevíráme veřejnou debatu o vzhledu stydkých pysků, měli bychom si být schopni přiznat, že například ten vrásčitý a postupem života klesající obal na varlata, není zrovna vrchol estetické hitparády."