Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Síla přírody v jedné sklenici denně

29. října 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Máte hektický život plný stresu? Trpíte nedostatkem spánku? Trápí Vás nízká imunita a s tím spojená vyšší nemocnost? Máte sedavé zaměstnání a málo pohybu, nebo naopak vysoké sportovní vytížení a mnoho pohybu? Trpíte nedostatkem energie a únavou? Máte problémy s trávením, vysoký/nízký tlak? Trápí Vás deprese, špatná nálada, nechuť k jídlu?

Uvedené příklady představují projevy nedostatku živin a dalších tělu prospěšných látek nebo tento nedostatek přímo způsobují. Řešením je zvýšení příjmu kvalitních živin, vitaminů, minerálů a enzymů ve stravě, aby se tělo dokázalo vyrovnat s negativním vlivem prostředí a nesprávného životního stylu. Řešení ale nemusí být vždy tak jednoduché a má také svá úskalí.

Nejčastějšími překážkami jsou:

  • běžné potraviny obsahují pouze úzké spektrum tělu prospěšných látek, proto jich musíme sníst více, to je jednak finančně nákladné, ale také zatěžující pro trávicí soustavu,
  • lidé s alergiemi či celiakií mají velmi omezený výběr a nedokáží vždy zabezpečit optimální příjem živin z pro ně vhodné stravy,
  • ne každý má čas a chuť chystat si na každý den jídelníček a několikrát denně konzumovat adekvátní množství vyvážených a zdravotně nezávadných potravin.

Řešení nabízí moderní doplněk stravy NATUREFOOD®, který jako první přináší jedinečnou a vyváženou kombinaci vitaminů, minerálů, kvalitních živin, vlákniny, enzymů, antioxidantů, bylin a ovocných extraktů na český trh. Tento výrobek spojuje pozitivní účinky přírodních látek, které jsou vysoce účinné ale zároveň šetrné k organismu, s vědeckými poznatky vycházejícími z nejnovějších výzkumů prováděných v USA (Spojených státech amerických). Proto není divu, že výrobky stejného typu patří mezi nejprodávanější doplňky stravy právě v USA. NATUREFOOD® obsahuje známé složky, jako jsou mladý ječmen, řasy spirulina a chlorella, acai berry, koenzym Q-10, guarana, ginkgo, nebo echinacea. Uvedeným výčtem obsažených složek ale tato novinka rozhodně nekončí, obsahuje jich daleko víc (kompletní složení výrobku naleznete na www.acigi.cz). Všechny živiny jsou navíc obsaženy v jedné denní dávce přípravku. Nebudete tedy muset kupovat desítky různých produktů a potravin, abyste tělu dodali vše, co je potřebné. NATUREFOOD® je čistě přírodní preparát, neobsahuje žádné chemické látky, konzervanty ani umělá barviva. Naopak obsahuje více než 40 živin získaných z přírodních zdrojů, které významně podpoří Vaše zdraví. NATUREFOOD® neobsahuje pšenici, gluten, sóju, kvasnice, mléčné výrobky, sůl ani živočišné produkty. Je tedy možné ho užívat i tehdy, trpíte-li alergiemi na výše uvedené složky potravy a vhodný je i pro ty, kdo trpí celiakií. Je tak ideální volbou pro alergiky.

NATUREFOOD® je vyráběn ve formě chutného lehce stravitelného prášku, který umožňuje rychlou přípravu denní dávky. Stačí jen odměřit odpovídající množství prášku, rozpustit ve vodě a během okamžiku dostanete do těla denní dávku všeho, co tělo potřebuje. Navíc tak zbytečně nezatěžujete trávicí systém.

Výrobek je vhodný zvlášť pro sportovce – při sportu (fitness, běhu, plavání, cyklistice apod.) je kladen větší důraz na výživu. Každý sportovec potřebuje zabezpečit vysoký příjem živin a antioxidantů, které NATUREFOOD® v hojném množství obsahuje, aby jeho tělo mohlo bez problémů podávat maximální výkony. Účinnost doplňku stravy NATUREFOOD® je ověřena několika zástupci z řad známých sportovních osobností, např. basketbalisty Hanou Horákovou, Jiřím Okáčem, kickboxerem Petrem Gregorem nebo stolní tenistkou Danou Čechovou.

Kromě dodání tělu potřebných živin NATUREFOOD® také vyčistí střeva a játra, která fungují jako filtr. Udržuje správnou hladinu cholesterolu a reguluje krevní tlak. Silná dávka antioxidantů nastartuje přirozený detoxikační proces v organismu.

NATUREFOOD® dále obsahuje přírodní složky, které přímo podporují zvládání stresu, duševní bdělost a schopnost soustředit se. Po užití Vaší denní dávky pocítíte příliv nové energie, se kterou lépe zvládnete všechny Vaše povinnosti. Kombinace všech obsažených složek mimo již uvedených účinků také spolehlivě posilní Vaši imunitu.

Přípravek lze bezpečně užívat dlouhodobě, bez obav z jakýchkoliv vedlejších nežádoucích účinků.

Více informací o výrobku NATUREFOOD® získáte na webových stránkách www.acigi.cz nebo na bezplatné telefonní infolince 800 888 221.

Klíčová slova: Naturefood, komerční prezentace
Související články