Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nezapomínejte na oči. Nejvíc je trápíte u počítače

29. května 2013 | 14:58
Prezentace klienta |

Sedíte dlouhé hodiny v kanceláři, koukáte do počítače a večer vás oči pálí tak, že je musíte mít zavřené a ani na televzi se nepodíváte? Bolí vás z očí i hlava? Dejte tomu sbohem! Víme jak.

Bolí vás oči? Může za to třeba stres, jejich přílišné namáhání, a v neposlední řadě i stáří. Ulevte si pomocí masáží očního svalu a okolí očí.

Dnes existuje masážní přístroj, který vás bude příjemně masírovat pomocí vzduchové a tlakové masáže shiatsu,  a také si můžete zvolit ze tří tepelných stupňů. Díky přehlednému displeji a jednoduchému ovládání můžete snadno měnit druh i intenzitu masáže a proto je vhodný třeba i jako dárek pro seniory.

Masáž očního okolí buď zvolíte dle potřeby, nebo můžete zvolit program, ve kterém se periodicky všechny druhy masáží střídají. Pomocí časovače určíte i délku masáže 5 - 10 - 15 minut.

Proč si pořídit ILWY Masážní přístroj očního okolí EMY-B?

Chraňte své oči - dopřejte jim relaxaci po celodenním sezení u počítače
Autor: Netmedik.cz


Díky zabudovaným magnetům provádíte i magnetoterapii, která pomáhá akcelerovat krevní oběh a buněčný metabolismus v oblasti a tím dochází i k prevenci tvorby mimických vrásek v okolí očí a vyhlazování pleti.

Komu se doporučuje?

Lidem, kteří pravidelně praycují s počítačem (programátoři, studenti, operátoři, designéři, účetní..) bez ohledu na věk

Lidem, kteří se musí po delší čas soustředit na nějakou činnost, nebo se pohybují v prostředí s častým střídáním intanzity světel (řidiči, DJ..)
Chraňte své oči - dopřejte jim relaxaci po celodenním sezení u počítače
Autor: Netmedik.cz


Dále lidem trpícím některým typem tupozrakosti, vráskami, otoky očního okolí , bolestmi v oblasti očí, migrénami atp..

Ale i lidem, kteří  si pomocí pravidelných preventivních a veskrze příjemných relaxačních masáží chtějí udržet a prodloužit zdraví jednoho z nejdůležitějších orgánů - očí.

KUPUJTE ZDE