Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Konečně štíhlá! S elipticalem se hubnutí stane zábavou

27. srpna 2012 | 07:50

Revoluce v domácím posilování! Konečně je tu stroj, které Vám pomůže spalovat tuky, tvarovat svaly, aktivovat metabolismus a posílit srdce. S eliptickým trenažérem získáte vysněnou postavu v pohodlí domova.

Zapomeňte na drahé a časově naročné návštevy fitness center. Teď můžete konečně účinně cvičit i doma, například při sledování oblíbeného seriálu. Vyberte si ze široké nabídky ověřeného e-shopu Sportnanetu.cz. Eliptický trenažér vám dopraví zdarma a navíc s 5ti letou zárukou. Ke každému stroji obdržíte ještě odtučňovací pás jako dárek!

Čtyři stroje v jednom

Elipticaly (nazývané i eliptické či crossové trenažéry) jsou vítanou novinkou v oblasti aerobních trenažérů. Na rozdíl od většiny z nich ale dokáží zapojit téměř všechny hlavní svalové partie horní i spodní poloviny těla současně. Jde vlastně o několik přístrojů v jednom. Eliptický trenažér tak účinně nahradí rotoped, běžící pás, stepper a další stroje.

Elliptical efektivně posiluje svaly nohou, stehen a hýždí. Protáhne také vaše zádové svaly, ramena a paže. Pozitivně působí na kardiovaskulární systém, podporuje látkovou výměnu a zlepšuje tělesnou kondici.

Zdravé a efektivní hubnutí

Stejně jako cvičení na jiných aerobních trenažérech, má i trénink na elipticalu pozitivní vliv na lidské zdraví a fyzickou kondici. Srovnává krevní tlak, snižuje klidový tep, optimálně zatěžuje srdce a zvyšuje vitální kapacitu plic. A co je pro hodně z nás důležité, výrazně podporuje spalování tuků.

Stačí pouhých patnáct minut cvičení denně abyste brzy docílili viditelného efektu. Je to jako byste cvičili dlouhé hodiny na různých strojích.

Při cvičení na elipticalu navíc nedochází k jednostrannému přetěžování kloubů, je šetrný k zádům a kloubům na rozdíl od klasického běhu v terénu po tvrdém povrchu. Ideální je tak proto nejen pro ty, kteří touží po celkovém zpevnění těla a zlepšení fyzické kondice, ale i  pro starší osoby, které potřebují pohyb nezatěžující kloubní aparát.

Akční nabídku elipticalů naleznete ZDE

Komerční prezentace