Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka s dcerou se vykrmily na 228 kg!

19. dubna 2012 | 06:04

Anežka Krejcárková se celý život snaží své rodině projevovat lásku skrze jídlo. Vůbec si ale neuvědomuje, že nezdravým podstrojováním jí spíše škodí. Poté se stane to, že Anežka váží 130 kg a její třicetiletá dcera Jana 98 kg!

Anežka miluje dobré jídlo a vaření. Jejím největším koníčkem je připravovat pro svou rodinu nejrůznější lahůdky. Vaří domácí českou kuchyni včetně tučných jídel, pravidelně peče, ráda pořádá rodinné oslavy, na kterých nechybí také dostatek alkoholu. Nezdravým životním stylem a absencí pohybu si ale způsobila vážné zdravotní problémy.

Denně užívá 12 prášků – na srdce, na tlak, na cholesterol nebo na nervy. Doporučení lékaře nesolit, držet dietu a hýbat se nikdy nebrala vážně. Buď je nedodržovala vůbec, nebo jen chvíli a částečně.

Dcera Jana chce zpět do šatů a tančit

Její dcera Jana váží v 30 letech 98 kg a spolehlivě jde ve stopách své matky. Nicméně by ráda zhubla. I ona už má kromě obezity také zvýšený cholesterol a tuky v krvi.

Jana je vdaná, má osmiletého syna a společně se svým manželem bydlí v jednom domě s maminkou Anežkou. Má ráda tanec, ale kvůli tloušťce už nezvládá ani valčík. Přála by si na konci pořadu obléknout oblíbené společenské šaty, ve kterých odtančila svůj první květinový ples a má na něj báječné vzpomínky. Jestli obě zhubnou a kolik, uvidíte v pořadu Jste to, co jíte už dnes večer.

Autor: Gabriela Mikešová