Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Myslela jsem si, že už nikdy v mém životě nebudu štíhlá. Díky NATURHOUSE mám o 20 kg méně!

Lenka Žáčková je spokojenou klientkou NATURHOUSE
7. března 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Portálu Blesk.cz se podařilo vyzpovídat Lenku Žáčkovou, která po dobu šesti měsíců docházela do dietetického centra v Berouně. Pod vedením výživové poradkyně Evy Straškrábové dokázala nejen zhubnout 20kilogramové závaží, ale také si vylepšila pitný režim, naučila se organizovat příjem stravy během dne a získala spoustu dalších tipů a receptů. Dnes se může pyšnit oblečením menším o 5 konfekčních velikostí. A nejen to, ví také, co má dělat, aby jí vysněná váha zůstala.

Jak jste se dostala k NATURHOUSE?

Několik dní jsem procházela okolo nově otevřené pobočky v Berouně a neměla jsem odvahu vstoupit. Obávala jsem se, že se opět setkám s nadějí, že zhubnu, a pak po čase přijde další velké zklamání. Alespoň takto probíhaly všechny mé dřívější pokusy o redukci váhy. Jednou se ale ve mně cosi zlomilo a já jsem se srdíčkem v krku, a musím přiznat, že také na pozvání milé slečny asistentky, přeci jen do dietetického centra vstoupila. A tak začalo mé hubnutí s NATURHOUSE.

Jakých výsledků jste dosáhla?

Upřímně? Opravdu neuvěřitelných! Myslela jsem si, že už nikdy v mém životě nebudu štíhlá. Díky unikátní metodě, kterou v NATURHOUSE používají, jsem ale dokázala zhubnout krásných 20 kg. To ale nebylo všechno. Moje osobní výživová poradkyně Eva Straškrábová mi poradila, jak se stravovat zdravěji. Doporučila mi pestrou dietu, která vychází ze zásad středomořské kuchyně. K tomu jsem přidala lehký pohyb a užívala exkluzivní výrobky na bázi bylin. Díky radám paní dietoložky jsem si vylepšila pitný režim, pochopila jsem, jak si mám organizovat příjem stravy během dne a získala jsem spoustu dalších chytrých tipů a vynikajících receptů. Dnes se mohu pyšnit oblečením menším o 5 konfekční ch velikostí, cítím se mnohem vitálnější a nejlepší na tom všem je, že vím, co mám dělat, aby mi má vysněná váha zůstala.

Lenka Žáčková předtím, než začala pobočku NATURHOUSE navštěvovat.
Autor: NATURHOUSE

Co jste nejvíce při dietě oceňovala?

Doslova nadšená jsem byla z množství a výběru potravin, které jsem mohla jíst. Byla to první dieta v mém životě, při které jsem nehladověla. Také jsem velmi oceňovala, že si má dietoložka věděla vždy rady i v případech, když jsem někdy mírně zahřešila, nebo se u nás doma třeba chystala nějaká oslava. Její rady a doporučení skutečně zabíraly, umožňovaly mi žít plnohodnotný společenský život, nijak se neomezovat, a při tom jsem stále hubla. Co mě osobně velmi motivovalo a dávalo mi chuť do dalšího hubnutí, byly každotýdenní úbytky váhy. Snažila jsem se každý týden docházet na kontrolu a vždy jsem se těšila, jak se dietoložce Evě pochlubím, čeho se mi za ten týden podařilo dosáhnout.

Docházíte i nyní na občasné návštěvy?

Musím se upřímně přiznat, že jsem teď pár týdnů „lajdačila“. Proto jsem se s poradkyní Evou domluvila, že ji zase navštívím a zkonzultuji s ní svůj současný stav. Přeci jen jaro klepe na dveře a tato zima byla dlouhá a náročná. Je příjemné, že NATURHOUSE pečuje o klienty i po dosažení optimální váhy a my pak vždy víme, že se můžeme za svým osobním dietologem zastavit, poradit se nebo načerpat další motivaci.

Lenka Žáčková s odbornicí z NATURHOUSE.
Autor: NATURHOUSE

Děkujeme paní Žáčkové za poskytnutí rozhovoru. Podrobnější informace o metodě NATURHOUSE získáte zde: http://www.naturhouse-cz.cz/metoda-naturhouse. Váhová kalkulačka vám prozradí, jestli trpíte nadváhou: http://www.naturhouse-cz.cz/vahova-kalkulacka.