Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Myslete na imunitu svých dětí a hrajte o desítky rodinných dovolených v nádherném hotelu Monte Pana**** v Dolomitech

11. září 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Tak už nám to zase začalo. A nejen nám, ale v první řadě našim dětem. Ano, mluvíme o konci prázdnin a začátku školního roku. Nemyslíme však ranní vstávání a dlouhé hodiny ve školních lavicích nebo doma nad učebnicemi. Řeč je o návratu do školkových a školních kolektivů, kde se s prvním náznakem sychravého podzimního počasí šíří mezi dětmi virózy a kapénkové infekce rychlostí blesku.

 

Sami víte nejlépe, že zabránit tomu dost dobře nelze. Ve školce nebo škole je v tomto ročním období vždycky nějaký pokašlávající a posmrkávající spolužák. Každý kontakt s dítětem, které kolem sebe rozsévá bacily s každým vytažením kapesníku zvyšuje možnost, že začne kašlat a smrkat i vaše dítě.

Co následuje u zodpovědných rodičů pro vás jistě není nic neznámého – je třeba vyřešit, kdo zůstane s dítětem doma, obvolávají se babičky a dědečkové, a pokud nejsou ochotní prarodiče k dispozici, je třeba se uvolnit ze zaměstnání, zůstat s nemocným dítětem doma a doufat, že se z kašle a rýmy nevyvine nic horšího, protože dávno není žádnou neznámou, že klasická antibiotika přestávají účinkovat, neboť častým užíváním si na ně bakterie vytvořily rezistenci – a také existují nové kmeny bakterií, na které zkrátka stávající antibiotika „nefungují“.

Nádherná a stále sluncem zalité okolí hotelu Monte Pana**** ve Val Gardena.
Autor: Hotel Monte Pana

Budování dětské imunity je běh na dlouhou trať

Nemůžeme zabránit tomu, aby se naše děti setkávaly s nachlazenými, infekci šířícími kamarády a spolužáky. Je proto potřeba posilovat jejich imunitu.

Jak?

Zdravou stravou, pohybem na čerstvém vzduchu, přiměřeným otužováním… a kromě toho všeho je dobré zvolit vhodné doplňky stravy: dlouhá léta osvědčený Preventan Junior je doplněk stravy, který obsahuje unikátní patentované složení látek Protequine® a vitamínu C pro správnou funkci imunitního systému dětského organismu.

Děti si Preventan snadno oblíbí. Nejde totiž o pilulky, ale cucavé tablety s ovocnou příchutí, které chutnají jako bonbóny. Stačí nechat rozplynout v ústech jednu tabletku denně. Vybrat si můžete hned ze dvou příchutí, a to buď v oblíbené jahodové příchuti, nebo ovocný mix 3 příchutí tabletek, děti si tak mohou vybrat na každý den tu svou oblíbenou. Při dlouhodobém užívání mají příznivý účinek na dětskou imunitu.

Vyhrajte s Preventanem báječnou rodinnou dovolenou v Monte Pana****, kde jsou sjezdovky pro všechny kategorie lyžařů včetně lyžařské školy.
Autor: Hotel Monte Pana

S rodinou na dovolenou do Dolomit !

Preventan slaví 20 let na českém trhu. Oslavte toto výročí s námi. V každém balení limitované edice Preventanu najdete soutěžní kartičku s kódem a odkazem na soutěžní web, kde po registraci svého unikátního kódu můžete vyhrát báječnou cenu – rodinnou dovolenou v italských Dolomitech!

Stačí správně tipnout výherní kombinaci pro soutěžní týden a pobyt ve čtyřhvězdičkovém resortu Monte Pana**** může být váš! S každým Preventanem můžete vyhrát – a hrát můžete opakovaně, s každým novým kódem!

V pokojích Monte Pana**** naleznete naprostý komfort.
Autor: Hotel Monte Pana

V krásné přírodě Italských Dolomit, ve stylovém prostředí a s perfektními službami tak nasbíráte nezapomenutelné zážitky s celou svou rodinou. Budete-li mezi šťastnými výherci, dovolenou s vámi domluvíme tak, aby byla střižena přímo na míru Vašim přáním a požadavkům. Horské prostředí napomůže nejen vašemu fyzickému zdraví, ale dopřejete si i dostatek odpočinku od pracovního stresu a vypětí.

A navíc rozdáváme v soutěži s Preventanem každý týden třicet dalších cen pro vaši imunitu a zdraví! To je nabídka, nad kterou se už vyplatí přemýšlet, nemyslíte? Zaměřte se na imunitu vašich dětí před nadcházejícím obdobím prudkého ochlazení a podzimních plískanic.

V nádherném spa centru hotelu Monte Pana**** vás čeká skvělá relaxace a pro děti zábava.
Autor: Hotel Monte Pana

Více informací o soutěži najdete na www.preventan.cz/soutez

Nechť vás medvědí síla provází celý rok - a s kapičkou štěstí vás bude provázet i při vašem rodinném pobytu v resortu Monte Pana****!

Video se připravuje ...