Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ikonické brýle za hubičku? Zde je tip!

5. června 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Mají šmrnc, oslní kvalitou, padnou vám jak ulité, a přitom nezruinují váš bankovní účet. Přesně takové jsou dioptrické brýle Icona. Oproti světoznámým značkám stojí zlomek ceny, ale z hlediska kvality a vzhledu se jim přinejmenším vyrovnají. Kde seženete dioptrické brýle, které dokážou strčit do kapsy nejeden drahý model? 

Výhradně u společnosti OptikDoDomu. Jinde je nenajdete! Ale nebojte – nemusíte se pro ně vláčet do některé z kamenných očních optik této firmy. OptikDoDomu vám je přiveze ukázat, kamkoliv si v rámci České republiky řeknete. Nezávazně a úplně zadarmo!

Video se připravuje ...
Dioptrické brýle Icona z vás udělají hvězdu | Optik do domu • VIDEO: OptikDoDomu

Schůzku si s optickým poradcem sjednáte kdekoliv

Právě tento skvělý servis je hlavní předností rodinné firmy OptikDoDomu. Stačí vyplnit kratičký formulář a do 24 hodin se vám ozve zkušený optický poradce, aby si s vámi dohodl čas a místo setkání. Dioptrické brýle si tak můžete zkoušet u vás doma, na chatě nebo v kanceláři. Jestli vám sluší, prozradí nejen zrcadlo, ale také vaši blízcí, kteří se s vámi kvůli výběru brýlových obrub nemusí trmácet přes půlku města. Brýle si vyzkoušíte bez čekání, bez stresu a v prostředí, ve kterém se cítíte dobře, ale přitom nepřijdete ani o možnost poradit se s odborníkem. Všichni spolupracovníci OptikDoDomu totiž mají takovou kvalifikaci, jak káže zákon.

Optický poradce představuje bohatou kolekci dioptrických brýlí Icona. Při zkoušení v pohodlí vašeho domova nemusíte nikam spěchat.
Autor: OptikDoDomu

Kvalita, se kterou uděláte parádu

Ale vraťme se zpět ke slibovaným ikonickým brýlím za hubičku. Pátrali jsme po tom, jestli srovnávání českých dioptrických brýlí se světoznámými značkami není příliš troufalé. Spolumajitelka OptikaDoDomu Klára Seidlová ale naše pochybnosti přesvědčivě rozehnala: „Kvalita opravdu nemusí být drahá. Nevěřili byste, kolik nákladů ovlivňujících konečnou cenu se dá ušetřit, když dioptrické brýle putují z výroby rovnou k zákazníkům. Přesně tak to děláme my. Design brýlových obrub Icona sami navrhujeme a pak si je necháváme vyrábět přímo pro nás. Tím se dostáváme na ceny, které jsou klidně až o polovinu nižší než obroučky v kamenných očních optikách. A co se kvality a designu týče, naše brýle jsou opravdu srovnatelné s drahými modely. Držíme s nimi krok i proto, že pravidelně objíždíme světové veletrhy, neustále se vzděláváme a sledujeme trendy, které vládnou světu oční optiky.“

Široká škála modelů, vybere si úplně každý

Při pohledu do galerie brýlí  OptikaDoDomu musíme dát slovům paní Seidlové za pravdu. Mezi modely dioptrických brýlí najdete designově excelentní trendy kousky. Pokud se chcete přesvědčit na vlastní oči, určitě mrkněte i na detaily. OptikDoDomu si skutečně vyhrál například se stranicemi brýlových obrub. Některé z nich působí na první pohled jednobarevně, ale když se na ně podíváte zblízka, okouzlí vás působivé textury. V nabídce najdete také hitovku letošního roku – takzvané motýlí brýle, které zaujmou výrazně tvarovanými rámy. Na výsluní se letos vrací kulaté brýle i takzvané pilotky. Ale v kolekci brýlových obrub si přijdou na své rovněž milovníci tradičních modelů. 

Bohaté zkušenosti, profesionalita a vstřícnost – přesně to čekejte od všech spolupracovníků OptikaDoDomu. Přijedou k vám zadarmo, ale jejich rady jsou k nezaplacení.
Autor: OptikDoDomu

Je skvělé, když vám dioptrické brýle sluší. Ještě lepší ale je, když vám i dobře sedí a jsou z příjemného a kvalitního materiálu. Brýlové obruby nejčastěji vyrábí z oblíbeného acetátu. Tento kvalitní plast vyniká lehkostí, pevností a je zároveň antialergenní. Podobnými přednostmi se ale můžou pochlubit také obruby z polykarbonátu, materiálu TR90 či bezniklové oceli.

Zkouší celá rodina

Až k vám přijede OptikDoDomu, vaši blízcí nemusí zůstat jen v roli módní policie. Optický poradce vám rád přiveze nejen kolekci pánských a dámských dioptrických brýlí, ale představí vám také brýle sluneční. I ty si OptikDoDomu sám navrhuje. A také u nich dostanete kvalitu za rozumnou cenu. Stejné akce a ceny platí v kamenných očních optikách OptikDoDomu, které najdete v šeti městech ČR. 

Zpracování do 5 dnů a pouzdro zdarma

Vybráno? Skvělé! Vaši objednávku začne okamžitě zpracovávat. Běžné dioptrické brýle vám přijdou do pěti dnů. Zdarma navíc dostanete pevné pouzdro a hadřík na čištění. Pak už stačí brýle jen nasadit a okouzlit okolí. Jak už název napovídá, v dioptrických brýlích Icona totiž budete zářit jako hvězda.

Video se připravuje ...