Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zbavte se přebytečné vody a buďte připraveny na léto

4. června 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Léto a s ním i čas, kdy ještě narychlo přemýšlíme, jak podpořit naše sny o postavě do plavek, se rychle blíží. Vyzkoušejte odvodnění organismu a v létě můžete mít svou vysněnou postavu.

Věděli jste, že s nadměrným množstvím vody v těle je spojeno až 80 % nadváhy?

Průměrně máme ve svém organismu nadbytek 5-15 litrů vody. Shromažďuje se v podkožním tuku, který se tak zvětšuje a tvaruje nám takzvané problémové partie. Zatěžuje klouby a podílí se také na tvorbě celulitidy. Vodu v těle nám zadržuje především nesprávné stravování, zejména slané a sladké potraviny. Na vině bývá ale také antikoncepce nebo nemoci. Před menstruací můžeme kvůli vodě vážit až o 4 kila více.

Vypusťte ze sebe přebytečnou vodu ven a poznejte sílu přírody

Zadržování vody v těle řeší spousta žen, ale i mužů. Za následek má totiž přebytek tuků v oblasti pasu, bříška a boků, ale také neustálý pocit únavy, přesycenosti či těžkých nohou. O celulitidě ani nemluvě. Lékaři doporučují intenzivní metody a přírodní extrakty jako zelenou kávu, kopřivu, kofein. Naše tělo se snaží při trávení hlavně cukrů a sacharidů ukládat nadměrné množství vody. Cítíme se pak unavení, bez energie, oteklí, zatěžujeme klouby, a navíc se nám voda vždy uloží v tzv. problémových partiích, což určitě nechceme.

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Pro odvodnění organismu vyřaďte nevhodná jídla, a naopak do svého jídelníčku zařaďte pokrmy bohaté na vápník a draslík. Odchod vody z těla podporuje také zelený čaj, petržel nebo okurka. Důležitý je i pravidelný pohyb, dopřát si můžete také lymfatické masáže.

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Odvodnění organismu zvládnete hravě s novým produktem přímo z přírody

V lékárnách můžete objevit produkt H2Out, který je fit kombinací přírodních extraktů. Přípravek se užívá dvakrát denně, ideálně ráno a odpoledne, vždy po jídle. Neměl by se užívat před spaním (nejméně 4 hodiny). Kúra se doporučuje opakovat po 3 měsících. 

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Produktu věří také cvičitelka a moderátorka Hanka Kynychová: „Praxe s klienty vám ukáže ten správný směr a správné produkty pro ten nejlepší a nejrychlejší výsledek. H2Out, je špičkovou švýcarskou novinkou na trhu. Čím méně „zbytečné“ vody budeme mít, tím budeme krásnější, pohyblivější, s pevným podkožím a spoustou energie. Ten extrémní výsledek H2Out,  doporučuji všem. Navíc se mi líbí, že přípravek H2Out je na přírodní bázi, takže do sebe nedostáváte chemii.“

Více informací najdete na www.odvodneni-organismu.cz

 

 

Video se připravuje ...