Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hubnutí jako prokletí? Nové poznatky mohou pomoci i vám

9. dubna 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Je známo, že pleť potřebuje v jednotlivých fázích dne rozdílný přístup. Funguje totiž trochu jinak jak po probuzení, tak během spánku. A stejně je tomu i se zbytkem těla. Podobně jako denní a noční krém dokonale pomáhají pleti, tak jsou i látky, které umí maximalizovat denní a noční výdej přebytečné energie. Pocení ve spánku je bohužel vedlejší efekt, který mnohé odradí.

Osm hodin spánku můžeme zajímavě využít

Existuje několik variant redukce váhy. Některé rychlé, některé normální. Rychlé jsou primárně o vůli a předpokladem je zásadní impuls většinou v podobě emočního šoku. Jíst jednu mrkev za den umí krátkodobě úplně každý. Kila letí zázračně dolů. To, že člověk ztrácí primárně vodu a svaly řeší v ten moment málokdo. 1 mrkev denně však nikomu nemůže stačit do konce života. S výsledkem jo-jo efektu máme zkušenosti snad úplně všichni. Než takto drasticky snížit příjem, můžeme zásadně zvýšit energetický výdej. Ideálně maximalizovat noc, kdy vědomě neděláme vůbec nic. Vědci zjistili, jak je to zásadní. 8 hodin spánku = 8 hodin odpařování energie navíc.

Více o doplňku stravy na www.reduxil.cz

Autor: www.reduxil.cz
 

Metabolismus, alfa a omega odpařování energie

Běhat 10 kilometrů denně umí krátkodobě skoro každý. Běhat denně do konce života je však pro normální lidi utopie. Vědci se zaměřili na 8 hodin, kdy naše tělo „nic nedělá“. A stejně jako v případě nočního krému, který je pro pleť zásadní v noci, objevili přírodní látky, které dokáží podstatným způsobem odpařovat energii celého těla v noci. Jde o třetinu dne, kterou nijak nevyužíváme. Tento poznatek může být zásadní pro někoho, kdo chce zredukovat svoji hmotnost.  Čím víc „topíte“ v noci, tím více ztrácíte tuky a celé tělo se zmenšuje. Pocení je bohužel nepříjemný důsledek, který mnoho lidí odradí. 8 hodin hubnutí navíc má samozřejmě viditelné výsledky.

Více o doplňku stravy na www.reduxil.cz

 

Reduxil.cz
Autor: Reduxil.cz

16 hodin den + 8 hodin noční hubnutí navíc

Spalovat energii 24 hodin non-stop má své výhody i nevýhody. V každém případě jsou výsledky zcela jiné, než když se člověk dře v posilovně 1 hodinu obden. Jaké látky se doplňují přes den a přes noc, aby dosáhly maximálního výdeje energie? Do lékáren právě přichází jediný produkt tohoto typu. Reduxil. Obsahuje denní kapsle, které blokují vstřebávání energie z jídla, vylučují přebytečnou vodu a brání otékání a noční tablety, které brání ukládání energie a vypouštějí ji formou tepla z těla ven.  Přes den tedy naše tělo nemá z čeho nabírat do tukových zásob, v noci stávající tukové zásoby spotřebovává náš výkonný metabolismus. První úbytky jsou na váze patrné do 48 hodin. Celý Reduxil je na 30 dnů.

Autor: www.reduxil.cz

Zaváděcí cena Reduxil pouze do pátku

Reduxil se užívá speciální kapsle ráno a následně tvrdá tableta večer. V kombinaci s postupným uvolňováním tak dochází k maximalizaci výkonu metabolismu celých 24 hodin. Funguje stejně jako když nastavíte topení naplno a zároveň dokořán otevřete okna. Díky kombinaci obou složek dochází až k 5ti násobnému výdeji energie za 24 hodin. Nepřekračujte doporučené dávkování! Reduxil se užívá maximálně 30 dnů. V lékárnách za 1 090 Kč. Dnes ho na stránkách výrobce seženete za 869 Kč 1 balení nebo za 1 545 Kč, 2 balení. Při zadání slova AKCE ještě o 100 Kč výhodněji. Dvojnásobné dávkování pouze pro lidi s vyšší nadváhou. Nepřekračujte dávkování! Žádejte ve své lékárně.

Využít akci na www.reduxil.cz

 

Video se připravuje ...