Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Podle čeho se rozhodnout, který kapesník si vybrat?

14. prosince 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

V dnešní době je nabídka kapesníků nepřeberná.  Řeknete si, kapesník, kousek papíru, jaký v nich může být rozdíl? Věřte, že velký.

Různé kapesníky pro různé příležitosti.

Je dobré mít kapesníky neustále při sobě.  Přijdou vhod, pokud potřebujete setřít smítko z oblečení, nečistotu z boty či utřít ruce. Pokud vás náhle přepadnou emoce, mít kapesník je obzvlášť důležité.

Rozdíl mezi kapesníky je především v jemnosti a pevnosti. Při běžném provozu jistě stačí použít kapesníky třívrstvé. Skvělým příkladem jsou kapesníky Kleenex Original. Jdete-li ale na romantický film, kdy potečou slzy proudem, určitě sáhněte po čtyřvrstvém, který takovému náporu odolá. Takovými kapesníky jsou například Kleenex Ultrasoft.

Učit malé děti používat kapesníky může být někdy oříšek. S kapesníky určenými pro malé spotřebitele to půjde o maličko snáze. Jediné kapesníky, které skvěle padnou do dětských paciček i kapsiček, jsou Kleenex Kids Collection Mini, s veselými obrázky připomínajícími ptáčky.

Autor: Kleenex

Zvláštní pozornost kapesníkům je potřeba věnovat tehdy, pokud přijde nachlazení, rýma, chřipka. Nikdo si nepřeje k potížím přidat ještě poškrábaný a zarudlý nos od neustálého smrkání a otírání.

A tady se hodí, více než kdy jindy, kvalitní kapesníky  -  KLEENEX® Balsam, které obsahují výtažky z měsíčku lékařského.  Jemná vrstva balzámu, kterým jsou kapesníky potažené, chrání okolí nosu před vysycháním a následným zarudnutím.  Měsíček pokožku zklidňuje a zmírňuje tak nepříznivé dopady neustálého smrkání a utírání nosu.

KLEENEX® Balsam je kosmetický přípravek, je dermatologicky testován a je hypoalergenní.  Nyní v novém, přitažlivějším balení.

KLEENEX® Balsam je k dostání v boxu i kapesním balení.

 

 

 

Video se připravuje ...