Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pryč s plísní nehtů! Extrémně účinná léčba laserem CoolBreeze!

19. října 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Onychomykóza, jak se odborně plíseň nehtů nazývá, si své oběti nevybírá. Čím dál častěji postihuje i mladé lidi a děti. Teplo a vlhko jsou právě ony podmínky, které tvorbu plísně podněcují. Co ale dělat, když jste se tomuto mykotickému onemocnění nevyhnuli? Sázkou na jistotu je léčba v Derma Medical Clinic pomocí moderního laseru CoolBreeze!

Plíseň nehtů je velmi zákeřné kožní onemocnění, které má většinou dlouhodobý průběh a obtížně se s ním bojuje. Obzvláště podzim a zima je nejideálnějším obdobím pro množící se případy. Uzavřená obuv, vlhké neprodyšné ponožky a nezapomínejme ani na veřejné sauny či koupaliště. Aneb vlhko a teplo je přímo ideální prostředí pro rozsáhlé bujení spór (výtrusy plísně, které způsobují infekci).

Důsledná hygiena vás nemusí zachránit

I když se budete snažit dodržovat čistotu a sucho v každém záhybu, rozhodně není vyhráno. Právě ona přehnaná hygiena může způsobit jednodušší proniknutí plísně. Správnou cestou je dobře větraná obuv, vyhýbání se kritickým místům a při hygieně omezení použití zásaditých mýdel.

Jak zatočit s plísní nehtů?

„Plísní nehtů jsem trpěla od 35 let. Předpokládám, že jsem ji zřejmě musela chytnout někde ve společných sprchách nebo v sauně. S manželem milujeme saunovaní, a mě se stalo zrovna osudným. Nejdříve jsem tomu příliš nevěnovala pozornost, a asi jsem to i zanedbala. Musela jsem nosit boty jenom s plnou špičkou a moje dlouholetá pedikérka mi odmítla dále poskytovat své služby. Byla jsem tehdy opravdu nešťastná. Čirou náhodou jsem narazila na léčbu v Derma Medical Clinic, kde mi pomohla léčba pomocí laseru CoolBreeze. Výsledky byly neuvěřitelné. Poté, co jsem bez úspěchu vyzkoušela všechny možné mastičky, tak mi pomohlo ošetření laserem CoolBreeze a plíseň byla pryč! Doporučuji!“ popisuje svoji zkušenost s léčbou v Derma Medical Clinic paní Kateřina, 38 let, z Nového Města nad Metují.

Nehet před a po léčba speciálním laserem CoolBreeze
Autor: Derma Medical Clinic, s. r. o.

Proč zrovna CoolBreeze?

CoolBreeze je jediná laserová technologie, která umožňuje dokonale přesnou kontrolu teploty během ošetření. Díky tomu je celá procedura bezbolestná a komfortní. „Pacienti se opravdu nemají čeho bát. Ošetření trvá přibližně 15 minut a neucítí téměř žádnou bolest. Nejprve se zahřeje nehtové lůžko pomocí laseru. Plíseň se tímto způsobem zabije a jakmile je dosaženo ideální teploty, paprsek se vypíná a aplikuje se chladící sprej kryogenu. U nás na klinice vyléčíme téměř všechny pacienty, kteří tímto onemocněním trpí. Následně odchází s úsměvem na tváři, když zjistí, že již nemusí používat krémy s nejistým efektem ani jiné formy medikace, například prášky,“ vysvětluje celou proceduru MUDr. Michal Sičák, majitel Derma Medical Clinic.

Laser CoolBreeze působí jen v místě aplikace a nehet celý vyléčí
Autor: Derma Medical Clinic, s. r. o.

Skoncujte s plísní jednou provždy!

V Derma Medical Clinic vám velmi rádi pomohou s nalezením opětovného sebevědomí. Už se nemusíte bát návštěv bazénu či chození v otevřené obuvi. Navštivte jednu z jejich poboček a objednejte se na konzultaci. Více informací naleznete na webových stránkách Derma Medical Clinic.

Video se připravuje ...