Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pracujete na miminku? Známe recept na holku i kluka!

18. září 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

„Hlavně ať je to zdravé a hodné.“ I když tuto frázi říká úplně každý, vy stejně pořád doufáte, že se vám narodí holčička, nebo kluk. Nezoufejte! Existují totiž fígle, jak pohlaví potomka ovlivnit už při početí. A pokud se nedaří vůbec, poradíme vám také.

Jak na holčičku?

Toužíte po princezně, kterou budete oblékat do růžové, vodit ji do baletu a které budete zaplétat copy? Pak buďte v posteli dominantní a přibrzděte mužovi spermie. Nejvhodnější je na to poloha nahoře, při ní nedochází k příliš hlubokému pronikání a spermie zůstávají u poševního vchodu. Zároveň je dobré provozovat pohlavní styk 2–3 dny před ovulací, kdy je velká pravděpodobnost, že do termínu ovulace přežijí pouze spermie s ženským chromozomem.

Pokud chcete holčičku, mějte při souloži navrch
Autor: Shutterstock

Kluk jako buk

Máte doma už dvě holky a manžel začíná být nervózní? Zkuste na to vlítnout zezadu! Právě takto totiž do vás muž pronikne co nejhlouběji a při ejakulaci se dostanou spermie přímo k cíli. Samozřejmostí je také sex přímo v den ovulace, kdy je velká pravděpodobnost, že se k vajíčku rychleji dostanou mužské spermie.

Oblíbená poloha, do které se partneři nemusí vůbec nutit
Autor: Shutterstock

Babské rady

Veškeré tyto odborné procesy pak můžete doladit i pomocí rad našich babiček. Pro početí holky je prý nejlepší, aby žena před stykem snědla citrón a při sexu měla natočenou hlavu na jih. Ideální je souložit jen v sudé dny, které jsou pro holčičku nejlepší. Naopak u kluka mějte pohlavní styk v dny liché a hlavu mějte na sever. Těsně před sexem si dejte čtvereček čokolády nebo vypijte malé pivo.

Na holky zabírá citrón, na kluky čokoláda
Autor: Shutterstock

Podpořte přirozené početí bez hormonů

Pokud nezabírají polohy ani babské rady, doporučujeme vám mnoha ženami osvědčený doplněk stravy Fertility Blend® pro ženy, který je ve svém segmentu – přirozené početí – doslova jedničkou na trhu v USA. Naleznete v něm zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu. Protože je snaha o miminko mnohdy psychicky velice náročná, nabízí tento pomocník pro ženy také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost.

Jedinečný doplněk stravy Fertility Blend pro ženy
Autor: Swiss Pharmaceutical Investment

Produkt Fertility Blend® je ověřen klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanford University School of the Medicine v roce 2006. Této studie se zúčastnilo 93 žen ve věku 24 až 42 let, které se neúspěšně pokoušely po dobu 6 až 36 měsíců otěhotnět. Ve skupině čítající 53 žen, které užívaly Fertility Blend® pro ženy, otěhotnělo po 3 měsících 14 žen (26 %). Po 6 měsících užívání úspěšně počaly další 3 ženy. Studie tak potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí, dále se ukázalo, že upravuje nepravidelnost menstruačního cyklu a může být efektivním doplňkovým opatřením především v případech nevysvětlitelné neplodnosti.

Když má partner také rezervy

Varianta produktu Fertility Blend® pro páry obsahuje nejen balení pro ženy, ale rovněž pro muže, a to s vysokou koncentrací zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Unikátní doplněk stravy Fertility Blend ve variantě pro páry
Autor: Swiss Pharmaceutical Investment

Nyní 20% sleva při zakoupení přípravku Fertility Blend pro ženy nebo přípravku Fertility Blend pro páry na stránkách www.fertilityblend.cz při zadání kódu FB72. Nabídka platí do 30. 9. 2017.

Pro stálé zákazníky Fertility Blend je rovněž připraven věrnostní program, v němž můžete získat jeden produkt Fertility Blend zdarma.

Video se připravuje ...