Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chcete pečovat o zdraví své rodiny spolehlivě a s minimem námahy?

15. srpna 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Už se vám někdy stalo, že vaše dítě mělo horečku a vy jste musela do práce? Na starost ho dostal tatínek a nevěděl si na pohotovosti rady? Nemohl si vzpomenout, co všechno vaše dítě užívá, jméno jeho lékaře, krevní skupinu, kde a kdy bylo na prohlídkách, jaká má za sebou očkování…

Možná i vám samotným připadá, že máte hlavu jako pátrací balón, protože v ní nosíte spoustu starostí a informací. Třeba někdy, docela v koutku duše, doufáte, že budete moci všechno hodit za hlavu, cítit se alespoň na chvíli bezstarostně. Nezoufejte. Existuje řešení - aplikace Family Care.

Zapomínáme na to nejdůležitější

Někteří lidé si píší seznamy úkolů na kousky papíru a oblepují s nimi ledničku, jiní si dělají poznámky do diářů. Také do telefonů si dnes zapisujeme spoustu věcí. Schůzky, nákup, narozeniny přátel. Máme rádi o všem přehled, přesto často zapomínáme, že bez zdraví a pohody v rodině a mezi blízkými, jsou všechny ostatní věci nedůležité a zbytečné. 

Autor: profimedia.cz

Family Care hlídá zdraví

Aplikace Family Care pomáhá připomínat opravdu zásadní informace.  Stará se za vás. Pomáhá organizovat návštěvy lékaře nebo péči o nemocné příbuzné. Upozorňuje, kdy je třeba podat další lék, objednat sebe nebo dítě na prohlídku, kontroluje, zda nezanedbáváte prevenci. Je skvělým pomocníkem, pokud se staráte o někoho, kdo musí něco užívat pravidelně. Nestane se, že byste dávku vynechali, protože vás včas upozorní.

Ani péči o naše zvířecí miláčky nelze brát na lehkou váhu. Tím, že ve správných termínech absolvuje váš pejsek či kočička očkování, odčervení a odblešení, chráníte je i sebe.

Jde to jednoduše   

Ovládání aplikace je jednoduché, bez čtení sáhodlouhých návodů ho dokáží používat senioři, děti. Informace, které do aplikace zadáte, mohou čerpat ostatní členové vaší rodiny. Poznámky se vám neztratí ani v případě, že vyměníte svůj telefon za jiný. Oznámení o nějaké „akci“ formou SMS nebo e-mailem dostanou všichni, kterých se týká.

Pomocník pro každý den

Nemusíte všechno zvládat sami, Family Care je záložní pamětí pro všechny, kterým záleží na zdraví sebe i rodiny a přitom chtějí zůstat v pohodě. Odpočiňte si od běžných starostí. Aplikace Family Care je vaším rádcem, hlídacím psem, který nežere, neštěká ani nekouše, a přesto chrání.

 

Video se připravuje ...