Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dieta nefunguje? Proč většinou celková detoxikace ztrácí smysl

1. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

S jarem přichází správný čas na očistu organismu, kterou máme spojenu především s hubnutím a přípravou na léto. Pohled do zrcadla po zimě mnohé totiž nepotěší. Stále více lidí zjišťuje, že detoxikace není jen omezení alkoholu či obyčejná dieta. Čím dál více lidí se nad problémem zamýšlí komplexně a dosahuje tak podstatně lepších výsledků. Snídaně, večeře, pohyb, redukce parazitů, alkohol.

Autor: www.wurm-ex.cz

Omezit alkohol, změnit stravu, přidat pohyb, redukovat  přemnožené organismy

Detoxikace organismu je považována za nezbytný základ očisty těla, redukčního jídelníčku či diety. Rady, jak tělo pročistit, najdete nejen v moderní medicíně, ale osvědčené postupy nabízí i lidové léčitelství. Více a více lidí také současně věnuje pozornost vlastnímu odčervení.  Zlepšovat fungování organismu na více frontách má podstatně jiné výsledky. Odčervit se na jaře se svými mazlíčky, zvětšit snídaně, zmenšit večeře, přestat používat výtah,“žerfurty“ a omezit na jaře alkohol na polovinu může s tělem udělat zázraky. Stačí všechno zkombinovat. Nepropásněte ideální jarní načasování a za 3 měsíce můžete mít vystaráno do podzimu.

Více na www.wurm-ex.cz

Autor: www.wurm-ex.cz

Dieta a detoxikace bez odčervení nemá smysl

Jistě jste si někdy říkala, proč jsem pořád tak nepochopitelně unavená a přibírám. Navíc alergie. Parazité přispívají k mnoha nemocem. Není v zájmu parazitů, aby člověk držel jakoukoliv dietu, hýbal se, natož sportoval. Poznáváte se? Důsledky jejich přemnožení jako jsou nachlazení, vyčerpání, apatie či alergie někteří lidé stále zaměňuje za příznaky běžných nemocí a je stále unavena. Bohužel. Denně jsou diagnostikovány 2-4 osoby v ČR, které mají škrkavku psí. O cestovatelích, chovatelích apod. ani nemluvě. Už babičky dobře věděly, proč několikrát do roka pijí bylinné tinktury. Na rozdíl od nich máme v lékárnách konečně k dispozici přírodní doplňky stravy řady Wurm-Ex.

Více na www.wurm-ex.cz

Autor: www.wurm-ex.cz

Půst, detoxikace, očista, Wurm-Ex?

Je pravda, že lidé vyhledávají komplexní očistu čím dál častěji a preventivně. Většinou dohromady se svými mazlíčky. Vitalita, nová energie, hravost a lepší nálada jsou prostě patrné. Jaro je zcela ideální. Pro lidi můžeme najít léky na předpis, koření a Wurm-Ex. Jedná se o volně prodejný doplněk stravy k sehnání v každé lékárně.  Pracuje na bázi součinnosti léty prověřených přírodních extraktů. Curcumin, juglans, piperin. Ve spojení se selenem a jódem podporuje imunitní odpověď organismu a celkovou obranyschopnost. Odčervení a očista těla měla vždy zásadní smysl. Můžeme zkusit i aktuální 40denní půst. Bez změny novou energii a vyšší imunitu však nečekejme.

Více na www.wurm-ex.cz

Autor: www.wurm-ex.cz

Bez vyzkoušení změnu nečekejte

Wurm-Ex doplněk stravy je testován a užíván v rámci detoxikace a obranyschopnosti po celém světě. V ČR a SR lékárnách je k dostání za 690 Kč/26.80 eur. Na stránkách výrobce ho však lze do konce týdne sehnat o 100 korun výhodněji (při zadání slova AKCE). Užívá se pouze 10 dnů a kromě úbytku váhy nemá nežádoucí účinky. Je pravda, že celková očista a odčervení přináší novou energii, vitalitu a podstatně zvýšenou obranyschopnost. Přidejte se k našim sportovcům a neztraťte příležitost výborného načasování této zvýhodněné akce! Wurm-Ex dostanete v každé lékárně nebo do pátku se slovem AKCE zde. Nepropásněte výhodnou akci a nepřicházejte dále o své zdraví.

Využít akci na www.wurm-ex.cz

 

Video se připravuje ...