Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chřipková epidemie je tu, užívejte si pravou zimu bez chřipky a nachlazení!

10. ledna 2017 | 10:44
Prezentace klienta |

S příchodem chladnějšího počasí a také vlivem častých přechodů z tepla do zimy, nejednomu z nás teče z nosu, pokašláváme a cítíme se tak trochu pod psa. Někteří už s prvním kýchnutím uléhají do postele v domnění, že div neumírají, jiní si s nějakým nachlazením nelámou hlavu. Ve skutečnosti je ale chřipka vážnějším onemocněním, než si mnozí z nás uvědomují. Dokonce může vyústit ve vážné komplikace a její příznaky rozhodně nepodceňujte!

Nejčastější projevy chřipky jsou:

1. Vysoká horečka

Horečka, je příznakem nemoci, na který je zapotřebí se zaměřit. Při obyčejném nachlazení, které vyléčí horký čaj a den strávený v posteli, se s ní nesetkáte, u chřipky je ale jedním z hlavních symptomů. 

2. Bolest hlavy

Je symptom, který se nevyskytuje jen při chřipce. Způsobit ji může nedostatečný pitný režim, pobyt ve špatně větrané místnosti, velká zima, hluk nebo únava a dokonce i stres. 

3. Kašel

Neustálý vyčerpávající kašel spojený se  silným pálením a drážděním v krku, které zabraňuje snadnému polykání.

4. Únava

Rozhodně nejde o běžnou únavu, ale o takovou, která váš organismus skolí během pár hodin. Jde především o bolest kloubů, svalů, zad.

Zpět do formy za pár dní

Všude slyšíme, že nachlazení a chřipka se musí pořádně vyležet, ale co když na to v kolotoči svých povinností prostě nemáme čas? Rodina, děti, práce. Potřebujeme být zpět v kondici co nejdříve. Horké nápoje VICKS jsou pro tuto situaci ideálním pomocníkem. Příznaků, které dokážou ztrpčit váš život, mezi které patří zejména horečka, ucpaný nos, bolest hlavy, bolest svalů a kloubů, bolest v krku, vlhký nebo suchý kašel vás zbaví během několika hodin. A buďte si jistí, že pokud u vás tyto příznaky naplno propuknou, horký čaj vás již nezachrání. Chcete vědět, jak trpí při chřipce váš protějšek? Atlas marůdků najdete ZDE.

Autor: Vicks

Značka VICKS rozhodně není v léčbě chřipky a nachlazení žádným nováčkem. Má ve světě více jak stoletou tradici a představuje jedinečné spojení vědy s dotekem přírody. Přípravky obsahují klinicky osvědčené účinné látky v kombinaci s oblíbenými přírodními ingrediencemi, které lidé používají při nachlazení a chřipce odedávna – zázvor, med, mentol a eukalyptus. 

Autor: Shutterstock

VICKS SymptoMed Complete citrón

• Jediný horký nápoj, který kromě úlevy od horečky, bolesti hlavy, bolesti svalů a kloubů, bolesti v krku, ucpaného nosu, přináší úlevu i od vlhkého kašle. Ulevuje tedy ne od 4 nebo 5, ale hned 6 příznaků chřipky a nachlazení.
• Z hlediska účinných látek obsahuje paracetamol pro boj s horečkou a bolestí, fenylefrin na ucpaný nos a léčivou látku s názvem guaifenesin, která ulevuje od kašle.

Před použitím si pozorně přečtěte příbalové informace léků. Lék k vnitřnímu užití: Vicks SymptoMed Complete citrón

VICKS SymptoMed Forte citrón

• Horký nápoj, který je silný a účinný proti 5 příznakům chřipky a nachlazení jako je horečka, bolest hlavy, bolest v krku, bolest svalů a kloubů a ucpaný nos.
• Díky vysoké koncentraci paracetamolu působí především proti horečce a bolesti v prvních dnech chřipkového onemocnění.

Před použitím si pozorně přečtěte příbalové informace léků. Lék k vnitřnímu užití: Vicks SymptoMed Forte citrón

Autor: iStock

VICKS SymptoMed Classic citrón

• Klasická kombinace osvědčených účinných látek pro úlevu od příznaku chřipky a nachlazení.
• Účinný zejména při nachlazení s rýmou díky vyšší koncentraci fenylefrinu a se zvýšenou teplotou a bolestí díky paracetamolu.
• Velké cenové výhodné balení po 14 sáčcích.

Před použitím si pozorně přečtěte příbalové informace léků. 
Léky k vnitřnímu užití: Vicks SymptoMed Classic citrón

Autor: Vicks

Před použitím si pozorně přečtěte příbalové informace léku. 
Léčivé přípravky k vnitřnímu užití.

Všechny produkty lze zakoupit i v e-shopu www.lekarna.cz



Video se připravuje ...