Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Helicobactera má každý druhý, Demodex v kůži skoro všichni. A vy?

Asi každý z nás se již setkal s pojmem odčervení a detoxikace člověka. Je pravda, že od 80. let se vyšetření na parazity u lidí běžně nedělá. Ať už je to nevolí institucí nákladná vyšetření proplácet či prohlášením, že toto se západní kultury netýká. Pravda je obvykle uprostřed a je na každém z nás, zda příznaky máme nebo přehlížíme. V každém případě nám to ovlivní kondici a kvalitu našeho života.

Helicobactera má každý druhý, Demodex skoro všichni

Helicobacter pylori, zahnutý parazit s bičíky, je velmi rozšířený patogen. Neřešený způsobuje gastritidu. Tedy jinými slovy záněty trávicího traktu, které neřešené končí většinou rakovinou. Nakazíte se neumytým nádobím či výpůjčkou kamarádova příboru. Dáváte si vzájemně svá jídla ochutnat? Pokud jeden člen rodiny trpí tímto parazitem, postupem času jej má celá rodina. Máte těžké akné nebo odlupující se pleť? Krátkodobě několikrát v roce? Demodex hledejte lupou, měří 0,2 milimetru a přenáší se například půjčením ručníku. Protože se zavrtává až 4 milimetry do kůže, těžko s ním bojovat. To se všemi parazity samozřejmě. Jsou zde o stovky milionů let déle než my.

Zjistit více na www.antiparazitikum.cz

3105610:gallery:true:true

Především únava a přechodné zhoršení všeho. To je ten pravý ukazatel

S parazity je složité bojovat právě proto, že jsou to paraziti. Umí se schovávat, maskovat a hlavně vysávat svého hostitele. Umí ovlivňovat jeho chování, nutí ho přijímat víc potravy a kynout. Když prospívají, hostitel chřadne. Máme je všichni. Když se přemnoží, naše tělo a imunita za to draze platí. Bolesti, únava, zhoršení alergií, ekzémy, migrény, žádná nálada. Obvykle 2-3x ročně. Je s podivem, že pravidelné preventivní odčervení se do moderní doby dochovalo pouze u mazlíčků, koní a chovných zvířat. Přitom všichni jsme savci a paraziti jsou přenosní. Babičky dělaly různé tinktury či nakládané bylinky. My už můžeme najít přírodní doplňky, které obsahují extrakty testované po celém světě.

Zjistit více na www.antiparazitikum.cz

3105611:gallery:true:true

Redukce parazitů přináší úlevu. Nezbytná součást očisty těla

Je pravda, že lidé vyhledávají vlastní odčervení čím dál častěji a preventivně. Většinou dohromady se svými mazlíčky. Ti jsou zdaleka nejčastějšími přenašeči. Larvy však najdeme velmi často na kořenové zelenině a v salátu. Co s tím? Máme tady léky na předpis nebo klinický testovaný doplněk stravy proti externím agentům Wurm-Ex. Volně prodejný. Tato směs přírodních extraktů působí širokospektrálně a umožňuje podstatně zvýšit naši obranyschopnost. Kromě silného extraktu Ořešáku využívá extrakt Kurkumin, jehož struktura je velmi podobná léku pentamidin, který se proti parazitům používá od války. V součinnosti s piperinem, selenem a jódem tak vytváří adekvátní imonuodpověď našeho organismu.

3105609:gallery:true:true

Kdo nic nevyzkouší, žádnou změnu nepocítí

Dostatečná hygiena mnoho neřeší. Larvy se přenášejí nejen kontaktem s jinými lidmi, s mazlíčky, ale jsou také na kořenové zelenině a v salátech atd. „Wurm-Ex se užívá pouze 10 dnů, avšak způsobuje nekontrolovatelný úbytek váhy. Nepřekračujte dávkování.“ varuje antiparazitikum.cz.  Působí proti externím agentům (biologicky činným působkům). Celkově také pomáhá udržovat zdravá játra především kontrolou zánětlivých reakcí v těle. Selen dále pomáhá imunitnímu systému. Na celkovou detoxikaci a odčervení je ten nejlepší čas. Zároveň doporučujeme vyprání polštářů nad 60°C. Zabijete přibližně 50.000 roztočů. Skoncujte s vleklou únavou a nastartujte imunitu. Nepropásněte výhodnou akci v lékárnách, výhodné rodinné balení je v omezeném množství.

3105613:gallery:true:true

 

 

 

Video se připravuje ...