Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zvětšení prsou za akční cenu 54 900 Kč

9. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Zvětšení prsou, nebo-li augmentace, je jedním z nejčastějších zákroků v plastické chirurgii. Nyní je v INTER CLINIC Praha-Radotín možné tento zákrok získat za akční cenu 54 900 Kč, a to včetně kvalitních německých implantátů a pobytu na klinice. 

INTER CLINIC Praha-Radotín je jednou z nejstarších českých klinik plastické chirurgie. Augmentaci prsou zde podstoupily již tisíce žen. Klinika je vyhledávána nejen pro kvalitní péči a rodinný charakter zařízení, ale také pro možnost splátkového kalendáře, a to i bez navýšení. Bezplatné konzultace před zákrokem jsou zde samozřejmostí.

Zvětšení prsou silikonovými implantáty

Nejčastějším důvodem pro zvětšení prsou implantáty je vyprázdnění prsní žlázy po porodu. U prsů značně povislých je možné augmentaci spojit i s modelací. Zvětšení prsou lze ale podstoupit ještě před otěhotněním, protože silikonové implantáty nemají na kojení a těhotenství žádný vliv.

Ideálním obdobím pro operační zákrok jsou podzimní a zimní měsíce, kdy ženy nejsou tolik aktivní a nevystavují své tělo slunečnímu záření.  Čerstvě vzniklá jizva se totiž po dobu 2-3 měsíců nesmí slunit, nutné je i dočasné omezení fyzicky náročných aktivit, ideálně na 4 - 6 týdnů.

Autor: INTER CLINIC Praha-Radotín

Prsní implantáty

Mnoho žen se zajímá, jak moc lze prsa zvětšit. To vždy závisí na velikosti tkání, pod které se vkládá implantát, rozhodující je ale také to, zda-li je na hrudníku dostatek místa pro danou velikost silikonového implantátu.

Nejoblíbenější jsou v České republice tzv. kulaté implantáty, a to jednak z důvodu příznivé ceny, ale také proto, že právě kulatý implantát nám lépe tvoří tzv. "plný dekolt".  Anatomické implantáty mají na hrudníku pozvolnější náběh a „push-up“ efekt zde není tolik markantní. Záleží tedy vždy na představě klientky, jaký výsledek preferuje, a také na jejích finančních možnostech. Implantáty se vkládají buď pod prsní sval, anebo pod prsní žlázu. Rozhodující je, jak má která žena vyvinutá prsa.  

Dnes vyráběné implantáty již není třeba měnit. Nedělají-li ženě žádné problémy, mohou v těle zůstat doživotně.

Když zvětšení prsou, tak v INTER CLINIC

Bezkonkurenční cena 54 900 Kč platí dočasně, a to pro výkony provedené do 28. února 2017, přičemž konzultaci je nutné podstoupit do 13. ledna 2017. Cena se vztahuje na kulaté silikonové implantáty německé výroby POLYTECH, s příplatkem lze pak získat implantáty anatomické.  Akce může být z důvodu naplnění kapacit kdykoliv ukončena.

Bezplatnou konzultaci je možné si domluvit na tel.: 732 300 900 nebo na emailové adrese recepce@interclinic.cz. Více na http://www.interclinic.cz

 

Video se připravuje ...