Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Změna zdravotní pojišťovny je aktuálním tématem!

18. července 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Víte, že nyní probíhá období pro možnost obměny zdravotní pojišťovny? Ale kterou si vybrat? Čtěte dál.

Na změnu zdravotní pojišťovny máte necelé 3 měsíce

Dle novely zákona o veřejném zdravotním pojištění je nyní možné změnit zdravotní pojišťovnu dvakrát v roce. Právě v těchto dnech probíhá druhý termín možnosti provést změnu, podáte-li platnou přihlášku od 1. 7. 2016 do 30. 9. 2016, klientem nové zdravotní pojišťovny se stanete od 1. 1. 2017.

Co je důležité při výběru zdravotní pojišťovny?

Každá žena chce svou rodinu dobře zabezpečit zejména v oblasti zdraví. Jinak na tom není ani například Chantal Poullain, která tuto otázku také řešila. Mnoho žen neví, dle jakých kritérií zdravotní pojišťovnu vybírat. Kromě příspěvků a benefitů, které zdravotní pojišťovna nabízí svým klientům, se ale rozhodla sledovat i její finanční stabilitu a jistotu, kterou poskytuje ve chvíli, kdy potřebujete ošetřit. Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR je ekonomicky nejstabilnější v České republice, je schopna svým závazkům dostát řádně a včas, a proto byla jasnou volbou.

Změna je jednodušší, než si myslíte

Pokud se chcete přidat mezi pojištěnce ZP 211 od 1. 1. 2017, můžete se přihlásit online do 30. 9. 2016. Využít můžete jednoduché přihlášení on-line, bez nutnosti tisku či návštěvy pobočky. Pokud přeci jen preferujete standardní způsob, pracovníci poboček ZP 211 jsou vám plně k dispozici s vyplněním přihlášky vám rádi pomohou.

Co dalšího ZP 211 nabízí?

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR klade důraz především na prevenci. Během celého roku nabízí širokou škálu příspěvků, například pro těhotné ženy a ženy po porodu, pro školní děti, seniory a další. Prohlédněte si Preventivní programy, které ZP 211 připravila pro rok 2016. Už jste slyšeli také o Kartě života? Každý pojištěnec ZP 211 má možnost zřídit si Kartu života, se kterou má údaje o svém zdravotním stavu (nebo zdravotním stavu svého dítěte) přístupné online a díky mobilní aplikaci je může mít stále při ruce.

Chcete se dozvědět více? Navštivte naše webové stránky nebo nás sledujte na Facebooku.

Video se připravuje ...