Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Máme hromadu kabelek a nepočítaně bot, tak proč jen jedny brýle?

4. dubna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Dokázala byste si představit, že byste nosila jen jedny šaty nebo měla jen jedny náušnice? Pak je tedy zvláštní, když máte jen jedny dioptrické brýle. Zvláště, když se jedná nejen o módní doplněk, který dokresluje vaši osobnost, ale především zdravotní pomůcku pro váš perfektní zrak.

Je vám již přes čtyřicet let a musíte natahovat ruku se svým oblíbeným časopisem, abyste si mohla přečíst článek? Cítíte únavu očí? Pak už vás může trápit presbyopie, která je přirozeným procesem stárnutí oka.

Nedělejte kompromis a dopřejte si ostré a jasné vidění na všechny vzdálenosti

Nebojte, nemusíte neustále střídat brýle na čtení s těmi na televizi, nebo nosit nevzhledná bifokální skla. Pořiďte si multifokální brýlová skla Varilux, se kterými uvidíte perfektně na blízko, do dálky i na střední vzdálenost.

Multifokální skla od běžných brýlí nerozeznáte a navíc si je můžete nechat zasadit do stylových obrouček, které vám dodají šmrnc. Proč ale mít jen jedny brýle? Dopřejte si třeba jedny brýle do práce, ve kterých budete působit důležitě a sečtěle, druhé na sport a třetí třeba ve veselé barvě, kterou máte ráda.

Sluneční brýle, se kterými krásně uvidíte

Multifokální brýlové čočky Varilux mohou být i sluneční! Pořiďte si k čirým sklům ještě samozabarvovací Varilux Transitions nebo sluneční. Připravte se na léto, ať si můžete prohlédnout všechny jeho krásy!

Dva páry značkových multifokálních skel za cenu jednoho? Ano!

Blíží se dovolené a máte před sebou řadu jiných výdajů? Pak je právě pro vás jedinečná akce na multifokální brýlové čočky Varilux. Ve vybraných optikách si nyní můžete pořídit dva páry brýlových čoček Varilux za cenu jednoho. Akce platí do 30. 6. 2016, tak neváhejte!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: ESSILOR - OPTIKA

Věděla jste, že první multifokální brýlovou čočkou na světě byla právě Varilux? Svěřte se do rukou odborníka, Varilux specialisty, a získejte garanci 100% spokojenosti nebo výměny po dobu 30 dní.

Najděte svého optika na www.varilux.cz.

 

Video se připravuje ...