Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nechápete někdy své chování? Vědci objevili manipulující parazity

2. listopadu 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Skupina mravenců překotně šplhá na konce stébel trávy a listů, kde nepřirozeně celý den čekají na pasoucí se ovce. Proč? Příčinu najdeme pod mikroskopem.  Jmenuje se motolice. Vědci prokázali, že tento červ, jehož častým hostitelem je člověk, donutí mravence zakousnout kusadla a poslušně čekat. Protože ovce mravence neloví, vyvinula motolice tento rafinovaný trik. U lidí je to naprosto stejné.

Pozor na lidi s pohlavními chorobami

Někteří lidé se k promiskuitě staví velmi otevřeně. Zdraví lidé nejsou totiž tolik stimulováni a nemají takovou potřebu se předvádět. Jde o manipulaci mezi lidmi nejrozšířenějším parazitem Toxoplasmou gondii. Parazit silně ovlivňuje zdraví a psychiku infikovaných osob. Tato manipulace byla postupně ověřována na několika nezávislých skupinách pokusných osob. Ve všech případech bylo zjištěno, že mezi nenakaženými a nakaženými osobami existují významné rozdíly v psychologických faktorech, U nakažených mužů byl zjištěn pokles ochoty respektovat společenské normy a vzestup podezřívavosti či žárlivosti. U nakažených žen byla naopak zjištěna zvýšená míra společenskosti a otevřenosti.

nyní na wurm-ex.cz

Vědci mají jasno

„Hostitel – člověk, má v sobě několik desítek různých druhů parazitů, ale i ti mají v sobě opět několik dalších parazitů.“ Vysvětluje PharmDr. Milan Krajiček z vývojového centra v Opavě. Problém je především ve zjištění konkrétního parazita či celkovém přemnožení nežádoucích organismů v těle člověka. Příznaky jsou podobné jako příznaky běžných nemocí. Chronická únava, bolest břicha, časté nachlazení. Většinou nevíme, proč se cítíme zase mizerně. Jde o to, kolik nám červi a paraziti berou z naší energie a obranyschopnosti. Bohužel je to jako rakovina. Než člověk pozná pravou příčinu, je někdy pozdě. Prevence a odčervení je proto důležité úplně stejně jako u našich domácích mazlíčků.

nyní na wurm-ex.cz

Testování přírodních doplňků stravy

Server Antiparazitikum.cz, který se zabývá nezávislým testováním a rozborem dostupných přípravků, otestoval na 100 dobrovolnících jediný volně dostupný přípravek Wurm-Ex. Na ten nepotřebujete recept. V lékárnách a u veterinářů volně prodejný přírodní přípravek Wurm-Ex  využívá mechanismu huminových kyselin, které veterináři k odčervení zvířat používají už léta. Dále extrakt ořešáku a asijský kurkumin.Výsledky jsou překvapivé. Poslední testy potvrdily jeho účinnost u 83 procent testovaných. Huminové kyseliny  jsou pro parazity toxické. Listové pupeny ořešáku královského jsou dále v lidovém léčitelství obecně známé jako protiparazitní přípravek. Wurm-Ex je nekompromisní vůči cizím organismům v lidském těle a zároveň je šetrný ke střevní mikroflóře. Užívá se pouze 10 dnů. Nežádoucím účinkem je úbytek váhy u většiny testovaných, varuje server.

nyní na wurm-ex.cz

Očista, detoxikace, odčervení organismu

Parazité působí nejen na psychiku. Mohou především za bezdůvodnou únavu, alergie, bolesti kloubů, svalů a břicha, snižují obranyschopnost. Detoxikace a odčervení se doporučuje 2x ročně. Stejně jako u domácích mazlíčků. Pročištěný organismus funguje podstatě lépe. Metabolismus pracuje rychleji. To je možná důvodem nežádoucího hubnutí u Wurm-Ex. „Složení budeme pravděpodobně inovovat. Doporučuji nepřekračovat doporučené dávkování,“ vyjadřuje se Petr Pěnkava, vedoucí projetu Wurm-Ex.  Při zadání slova AKCE lze Wurm-Ex do 8.11. získat se slevou na www.wurm-ex.cz.

 

Video se připravuje ...