Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak si udržet vaginu stále mladou a pružnou? Dopřejte si orgasmus a vitamin C!

  • Udržujte svoji vaginu stále mladou a pevnou pomocí pár jednoduchých návyků.
    27. ledna 2015 | 06:00

    Dámy, ať se nám to líbí či nikoliv, stejně jako nám stárne pokožka a do obličeje se vpisují první vrásky, stárne i naše pohlavní ústrojí. Postupem času začne pochva ztrácet svou pružnost a vitalitu, což může narušit nejen náš intimní život, ale hlavně může vést k zdravotním problémům, jako je inkontinence. Stačí si ale osvojit pár jednoduchých návyků a stárnutí tak snadno oddálit.

  • Posilujte!

    Naštěstí při tomto posilování nemusíte chodit nikam do tělocvičny ani se doma příliš dřít. Cvičit můžete kdekoliv a kdykoliv, aniž by to na vás někdo poznal. Jestliže nevíte, které jsou svaly pánevního dna, stačí, když během močení moč na chvíli zadržíte. Svaly, které přitom zapojíte, jsou ty správné. Posilujte je prostřednictvím zatínání, kdykoliv si na to vzpomenete. Dbát na správné cvičení by měly hlavně ženy po porodu a ty s přibývajícím věkem. Trénovat by ale měly i ženy, které mají problémy s dosažením orgasmu.
    Udržujte si svoji vaginu stále mladou a pružnou!
    Autor: Shutterstock.com
  • Držte si partnera u těla

    Spojte příjemné s užitečným! Pokud máte pravidelný sex, tak se prostředí ve vaší vagině nijak zvláště nemění a hlavně se stále udržuje lubrikované, aniž byste si musela nějak pomáhat. Když se ženám během různých životních etap snižuje hladina estrogenu, začne vagina "vysychat". Jestli se toho chcete vyvarovat, držte si svého muže stále u těla. Vůbec nejlepší je poloha na koníčka, kdy vy sama můžete udávat tempo, které je vám příjemné, a posilovat tak svaly.
    Ze sexu s novým partnerem si můžete odnést nejen požitek, ale i zánět močových cest.
    Autor: Shutterstock.com
  • Užívejte si orgasmus

    Ať už máte pravidelný sex nebo si někdy musíte pomoci sama, nezapomínejte na častý orgasmus. Čím častěji jej budete mít, tím více se vám do genitálií nahrne čerstvé krve, která bude udržovat vaši pochvu v mladistvé kondici. A když už budete v tom, navštivte sexshop a pořiďte si Venušiny kuličky. Ty jsou totiž stejně účinné jako posilování svalů stahováním, ne-li účinnější, a hlavně příjemnější! 
    Žena si mnohdy užije lepší orgasmus sama se sebou než s mužem.
    Autor: Shutterstock.com
  • Mějte váhu pod kontrolou

    Časté výkyvy váhy se podepíšou nejen na našem vnějším zdraví, ale i na tom vnitřním. S postupujícím věkem se totiž začne uvolňovat kůže nejen na břiše či rukou, ale i mezi nohama. Ano, skutečně i tam. Až se tedy příště budete už posté pouštět do diety, myslete nejen na to, jak tím prospějete vašemu sexuálnímu životu.2204389:gallery:true:true 
    Silvie si se svou postavou nemohla ani koupit pořádné plavky.
    Autor: Shutterstock.com
  • Nepřehánějte to s hygienou

    Voňavá koupel je nejlepší relaxace.
    Autor: Thinkstock.com
    Věděla jste, že se vnitřní prostředí vaginy dokáže čistit samo? Proto bychom to už s hygienou intimních partií neměly tolik přehánět. Akorát si tím koledujeme o narušení neutrálního prostředí vaginy, což vede k častějším zánětům. Proto je dobré používat speciální hygienické prostředky pro intimní hygienu. Jinak stačí používat pouze vodu. 
  • Dopujte se éčkem a céčkem

    Ale samozřejmě jen ve zdravé míře, ani s vitaminy se to nemá přehánět. Dbejte ale na to, abyste měla vždy dostatek vitaminů E a C. Ty totiž pomáhají hydratovat pokožku i v okolí pochvy. Vitaminy lze sehnat i v podobě vaginálních kapslí. Ale pro obyčejnou prevenci bohatě stačí mít dostatečný přísun éčka a céčka z jídla.
    http://prozeny.blesk.cz/kategorie/4745/domaci-lekar
    Autor: Archiv online Blesk pro ženy
    Vitamin C najdete například i v ostružinách.
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.