Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Náušnice zlepšující sex? Víme, kde si propíchnout ucho

Ucho
14. května 2014 | 12:00

Náušnice v genitáliích nejsou tím, co z vás udělá sexuální bohyni. Mnohem lépe vám k tomuto účelu poslouží šperk v uchu, jen je důležité umístit jej na to správné místo.

Akupunkturní body na uchu nejsou žádnou novinkou pod sluncem, v čínské medicíně je využívají k léčbě a úlevy od bolesti po celá staletí. Když si ale na to správné místo necháte píchnout náušnici, můžete například zlepšit svou sexualitu, začít hubnout nebo se odnaučit kouřit.

Zlepšete si sex šperkem

Přiznejme si, že své uši často podceňujeme, bereme je jen jako sluchový orgán či místo, kam si pověsíme náušnici. Jenže uši jsou obecně považovány za velice erotogenní zónu, jejíž laskání přivádí muže i ženy k šílenství. Ne nadarmo je jedním z nejerotičtějších gest, jaká žena může na veřejnosti předvést, jemné odhrnutí vlasů za ucho a právě jeho odhalení. Snad každá z nás má ouško propíchnuté v lalůčku, napadlo vás ale někdy, nechat si dát náušnici na úplně jinou jeho část?

Ucho
Autor: Shutterstock.com
Na uchu je jedno místečko, které se nazývá antihelix a nachází se zhruba ve středu ucha na jeho vnější straně, a pokud si právě jej necháte propíchnout a ozdobíte šperkem, může se z vás stát opravdová sexuální bohyně. Je jedno, jestli si místo ozdobíte nenápadnou pecičkou, kroužkem nebo si do ucha necháte vetknout náušnici v podobě činky, kterou nikdo nepřehlédne, hlavní je, stimulovat ten správný bod.