Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kam jídlo opravdu nepatří?

13. října 2014 | 14:00
Prezentace klienta |

Ať už jste o svůj chrup přišli z jakéhokoliv důvodu a nosíte zubní náhradu, možná vás trápí maličkosti, o kterých se špatně mluví…

Věřte ale, že používání zubní náhrady je obtížné zpočátku pro všechny, bez ohledu na to, zda jste muž či žena, nebo kolik je vám let.  Pokud už jste si na zubní náhradu zvykli, možná vás trápí jedna z častých nepříjemností, a tou jsou zbytky jídla ulpívající pod zubní náhradou. Zkuste použít fixační krém Corega, který slouží k udržení dobře padnoucí náhrady ve správné pozici. Není tedy vhodný pro náhrady, které vám dobře v ústech nesedí, v tomto případě musí pomoci zubní lékař. Krém dokáže zabránit pronikání jídla pod náhradu, dodá vám pocit jistoty a zlepší celkový pocit při nošení. I tak je ale dobré jednou za půl roku navštívit zubního lékaře a nechat si náhradu zkontrolovat a případně poupravit.

 

Extra silný fixační krém Corega dokáže zafixovat zubní náhradu až na 12 hodin, pomůže předcházet ulpívání zbytků jídla pod náhradou a navíc neobsahuje zinek. Krém můžete koupit v balení 40 g nebo 70 g. Orientační cena 109,90 Kč/40 g.

Jak správně Coregu používat najdete u každého balení Coregy v přiloženém návodu, nebo na internetových stránkách Corega. Jsou zde šikovné návody ve formě videa, jak se zubní náhradou pracovat a jak se o ni starat. Na stránkách je zodpovězeno i množství často kladených otázek, které mohou pomoci i Vám. Vše najdete na  www.corega.cz.