Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak nadměrné pocení ničí lidskou psychiku?

7. března 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Nadměrné pocení, fenomén, který trápí až 10 procent populace je často přehlíženou avšak velmi nepříjemnou chorobou, kterou lékaři označují termínem hyperhidróza. Takové pocení se může objevit kdekoli na těle, prakticky bez jakéhokoli vnějšího podnětu. K tomu, abyste měli promáčené podpaží, dlaně, nohy nebo další části těla často stačí pouhá myšlenka. Jaké jsou společenské důsledky a jak se nadměrnému pocení bránit se dozvíte v následujícím textu.

Pocení jako noční můra

Lidé trpící nadměrným pocením často popisují, že se s ním nedá normálně fungovat ve společnosti. Aby také ano, představte si neustále zmáčené dlaně, obrovské fleky v podpaží, neustále orosený obličej nebo zapáchající obuv. Člověk trpící touto chorobou má často strach ze společenského kontaktu, který nadměrné pocení ještě zhorší. Vzhledem k tomu, že k vyvolání pocení stačí pouhá myšlenka, jedná se o začarovaný kruh. Jdete do společnosti a začnete přemýšlet, zda Vám pocení nezničí pracovní schůzku, zkoušku, rande, cokoliv. Začnete se potit a svou nervozitou celou situaci ještě zhoršíte. Jak z toho ven?

Zbavte se pocení rukou, nohou, podpaží i dalších částí těla

Autor: Hightech Development

Možné způsoby léčby

Ještě v poměrně nedávné době byli lidé trpící nadměrným pocením odkázáni na velmi drahé a nevalně účinné injekce botulotoxinu nebo operaci zvanou hrudní sympatektomie, jejíž vedlejší účinky jako jsou poruchy srdečního rytmu nebo kompenzační pocení na ostatních částech těla z ní dělají spíše zlý sen než opravdovou pomoc.  V poslední době se však čím dál tím více prosazuje řešení zvané Electro Antiperspirant, a to jak u nás, tak ve Světě. Jak vlastně Electro Antiperspirant funguje a proč na rozdíl od jiných řešení získává oblibu u dalších a dalších tisíců lidí?

Jak Electro Antiperpirant eliminuje nadměrné pocení

Autor: Hightech Development

Jak Electro Antiperspirant funguje

Tisíce a tisíce spokojených uživatelů, doporučení těch nejrenomovanějších lékařů, silná fanouškovská základna na sociální síti Facebook. Jak je možné, že Electro Antiperspirant vyhovuje a pomáhá tolika lidem, u kterých na nadměrné pocení nic jiného nezabralo? Odpověď není až tak složitá, jak by se mohlo zdát. Pět let usilovného výzkumu v kooperaci s lékaři a odborníky na problematiku nadměrného pocení s desítkami let zkušeností i samotnými lidmi trpícími nadměrným pocením na mnoha částech těla. Díky tomu se Electro Antiperspirant stal celosvětovou jedničkou v úspěšnosti odstraňování nadměrného pocení. Při náročném klinickém testování dokázal pomoci 100% pacientů, kterým nadměrné pocení ničilo život!

Electro Antiperspirant a doporučení předních lékařů

Autor: Hightech Development

100% úspěšnost nebo peníze zpět

I přesto, že je Electro Antiperspirant prokazatelně tím celosvětově nejlepším prostředkem na odstraňování nadměrného pocení kdekoli na těle je na něj poskytována záruka vrácení peněz. Pokud Vám Electro Antiperspirant nebude jakkoli vyhovovat, jednoduše ho vrátíte a dostanete své peníze zpět. Nic neriskujete a jediné co můžete získat, je pocit, že nadměrné pocení už nikdy nezničí ani jednu z Vašich výjimečných životních situací. Electro Antiperspirant včetně záruky vrácení peněz, dopravy až domů do druhého dne zdarma a vyškolené podpory, která Vám vždy ochotně poradí, můžete objednat na níže uvedené internetové adrese:  

Objednat Electro Antiperspirant včetně záruky vrácení peněz a dopravy zdarma