Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Orgasmus jako lék proti podzimní depresi!

Nejlépším lékem proti špatné náladě je jednoznačně sex!
6. listopadu 2013 | 14:00

Padající listí, chladné večery, déšť a šero - to vše s sebou každoročně přináší chmurný podzim, který způsobuje mnoha lidem deprese. Zapomeňte na všelijaké babské rady a vyzkoušejte zaručený lék jménem orgasmus!

Sexem proti depresi

Sexuální abstinence podle lékařů zvyšuje úzkost, paranoiu i depresi. To znamená, že orgasmus není jen příjemný požitek, ale hlavně lék na dobrou náladu.

Při vyvrcholení se totiž do těla vyloučí velké množství hormonu štěstí a také dopaminu, který tlumí bolest a dokáže odbourat stres.

...
Autor: Shutterstock

Všemocný lék

Sex a orgasmus dokáže podpořit i váš boj s nadbytečnými kaloriemi. A dokonce má pozitivní vliv na náš imunitní systém.Výsledky výzkumů potvrdily, že ti kteří se pravidelně oddávají milostným hrátkách, mají celou jednu třetinu vyšší hladinu protilátky zvané imunoglobulin A, který podporuje imunitní systém v boji proti virům chřipky a nachlazení.

Až se budete opět "cítit pod psa", zalezte pod peřinu a užívejte si milostné hrátky se svým partnerem. Když k tomu navíc zapálíte voňavou svíčku a pustíte uklidňující hudbu, podzimnímu splínu zavřete na dlouho vrátka!

Souhlasíte s tím, že orgasmus odbourává stres a podzimní deprese?
92,8%
7,2%
Děkujeme za Váš hlas!
219 hlasů
17 hlasů