Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Odbourejte tuky a buďte fit díky masáži

2. června 2013 | 17:10
Prezentace klienta |

Zbavte se celulitidy i přebytečného tuku dříve, než začne opravdové léto. S ILWY IR rotační masáž k odbourání tuků i-SONIC to půjde snadno.

Chystáte se na dovolenou, ale ještě jste nezačala cvičit a dietu se vám držet nechce? Vaší záchranou může být rotační masážní přístroj se kterým se lehce zbavíte nevzhledných dolíčků na stehnech i tukových polštářků na břiše a ještě to bude příjemné.

Štíhlou linii a relaxační zážitek si můžete dopřát díky ILWY IR masážnímu přístroji i-SONIC, který je opatřen čtyřmi speciálními masážními kolečky rotujícími jak horizontálně, tak i vertikálně. Opravdu příjemná hloubková masáž vás zbaví celulitidy, tukových zásob a dokonce dokáže revitalizovat pokožku, aby vypadala mladší a byla pružnější. Uvolněné tukové buňky se přeměňují na kyseliny tuku, které jsou lymfatickým systémem odváděny z těla pryč společně se všemi toxiny, které zaplavují organismus.

ILWY IR rotační masáž k odbourání tuků i-SONIC
Autor: www.netmedik.cz
Dopřejte si masáž, která vychází z tradiční východní teorie kterou spojuje s infračerveným světlem. Výhoda masážního přístroje je ta, že jej můžete použít kdykoli a kdekoli, jeden přístroj se hodí jak k masáži obličeje, tak i jiných částí těla.

ROTAČNÍ MASÁŽNÍ PŘÍSTROJ i-SONIC MŮŽETE ZAKOUPIT ZDE