Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zapomeňte na bolest a únavu: Relaxujte s mikroprocesorovou masážní podložkou

Zatočte s bolavými zády! Pomůže vám Mikroprocesorová masážní podložka
16. května 2013 | 16:04
Prezentace klienta |

Ať už pracujete v kanceláři u počítače, v obchodě za kasou, máte manuálně náročné zaměstnání nebo jste třeba maminka na mateřské dovolené, potřebujete po náročném dni trochu relaxace.

Pomoci  od bolesti i od únavy by vám mohla mikroprocesorová masážní podložka s magnetoterapií. Léčba magnetoterapií je známá již od konce 19. Století. Je dokázáno, že lidské tělo produkuje slabé elektromagnetické pole, které neustále reaguje na zemské magnetické pole. Díky působení magnetického pole o nízké indukci na lidský organismus, lze dosáhnout pozitivních účinků až do hloubky buněk. Mikroprocesorová masážní podložka s magnetoterapií tak působí na tělo protizánětlivě, zlepšuje prokrvení tkání, zrychluje odvod škodlivin z těla, zrychluje hojení kostí i měkkých tkání a zlepšuje spánek nebo stavy migrény.

Mikroprocesorová masážní podložka s magnetickou terapií
Autor: http://www.netmedik.cz
Podložka má 9 vibračních bodů, 8 masážních funkcí a 18 skupin silných magnetů. Vybrat si můžete délku masáže, která vám bude nejvíce vyhovovat, 10, 20 nebo 30 minut. Funkce si můžete nastavit podle libosti nebo využít automatického programu. Navíc můžete podložku používat i v autě během cesty, součástí balení je totiž 9V autoadaptér.

Zapomeňte na stres, únavu a špatný spánek a raději začněte relaxovat. Mikroprocesorovou masážní podložku s magnetoterapií můžete zakoupit ZDE.