Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

5 ženských věcí, které s sebou na dovolenou prostě musíme mít!

25. července 2012 | 06:49

Jedete na dovolenou a neustále přemýšlíte, co si musíte zabalit? Už nemusíte! Ty nejnutnější věci jsme pro vás sepsaly, takže se stačí už jen zabalit a jet!


Každému z nás se určitě už někdy stalo, že někam odjel a pak si uvědomil, že nemá třeba spodní prádlo, kartáček, nebo třeba peněženku. Proto jsme se pro vás rozhodly sestavit praktický seznam toho, co by nám, ženám, nemělo v kufru chybět na žádnou dovolenou!

1.  Krásný úsměv

Ať už jedete sama, nebo s partnerem, či kamarádkou, základem je vždy krásný úsměv. Proto si s sebou nezapomeňte zubní kartáček a samozřejmě i pastu. Nejlepší bude samozřejmě ta bělící!

Tip redakce: Zkuste originální kartáček Yumaki, se kterým je radost si čistit zoubky!

2. Kdyby náhodou…

My ženy máme tu nevýhodu, že nás „naše dny“ mohou překvapit, ať už chceme nebo ne. Pokud i vás občas překvapí měsíčky v tu nejnevhodnější dobu, je vhodné s sebou mít tampon, či vložky vždy přibaleny!

Tip redakce: Zkuste probitické tampony ellen. Jsou vhodné, pokud se chystáte někam k vodě. Ochrání vás zejména před nepříjemnou kvasinkovou infekcí!

3. Nečekané překvapení

Jednou jsem jela s přítelem na romantickou dovolenou k moři. Šeredně jsem se ale spletla! Můj milý mě nakonec celý týden tahal po památkách a o mém vysněném slunění se na pláži, se mi mohla leda tak zdát.

Tip redakce: Stylové tenisky Crocs jsou vhodné i do teplého počasí. S nimi vás nohy po celodenním výletu rozhodně bolet nebudou!

4. Krásná po celý den

Pokud se i vy ani v létě neobejdete bez svých oblíbených líčidel, pak je tu skvělá alternativa!  Voděodolný make-up, řasenka, linky nebo stíny, vám prokážou skvělou službu!

Tip redakce: Pro pocit stačí, když si lehce pročešete řasy voděodolnou řasenkou Oriflame, která nejen odolá vodním radovánkám, ale dodá vašim brvám i objem!

5. Hygiena především

Už od malička vám bylo vtloukáno do halvy, abyste si před každým jídlem myli ruce? To je dobře! Hygiena je velmi důležitá a obzvlášť, když se vydáme na dovolenou. Nikdo by si totiž asi nechtěl dovézt nějakou nepříjemnou nemoc.

Tip redakce: Zkuste mýdlové lístky Salto Soap, které fungují na bázi klasického mýdla!

Autor: Eva Dvořáková