Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Na vlastní kůži: Osm dní mi změnilo život! aneb Záhadná lečba očistí duši

Pomocí metody SRT můžete vyřešit problémy, které vás trápí.
19. června 2012 | 12:10

Každý z nás si z minulosti nese nějaké negativní zážitky a potíže. Já jsem se rozhodla s nimi skoncovat pomocí SRT. Nové metody zahalené záhadou. A podařilo se.

U vědmy Ludmily Kartouskové jsem strávila dvě hodiny plné rituálů. Zatímco jsem odpočívala na masážním křesle, Ludmila pracovala s tabulkou, kde byly popsané nejrůznější lidské potíže. V ruce držela kyvadlo, kterému kladla jednu otázku za druhou. To jí vždy ukázalo, co přesně se mnou má řešit. Občas mi položila doplňující otázku. „Jen odpovězte, ale hned na to zapomeňte a k problému se nevracejte. Už totiž není problémem,“ vysvětlila mi.

„Co se stalo ve vašich 21 letech?“

„Nic moc… Vlastně jsem se rozešla s přítelem. Měli jsme se hodně rádi, ale už je to dávno za mnou.“  

„Stále jste si to s sebou nesla. Vy jste se rozešla s ním, že? Ublížilo mu to. Proto jste pořád nemohla najít plnohodnotný vztah.“

Co dokáže SRT (Spiritual Response Therapy):

  • Pomáhá odstranit každodenní stres, pracovní přepětí, fobie a strach
  • Zbavuje depresí
  • Slaďuje partnerské a mezilidské vztahy
    Zbavuje člověka vnitřních zábran k sobě i jiným

Neuvěřitelné odhalení

Měla naprostou pravdu. Přestože o mně nic nevěděla, všechno odhalila přesně – do posledního detailu. Vyčistila mi první problém, který jsem řešila asi deset let.  Pak pokračovala dál a celkem prošla šest mých „programů“, ve kterých se objevovaly hlavně moje extrémní nároky sama na sebe. „Než budete psát článek, tak osm dní počkejte a uvidíte, co se bude dít. Vaši duši jsem pootvírala, pospravovala, teď jste v rekonvalescenci jako po operaci,“ radila mi.

Ohromná úleva

A skutečně. Nebylo to tak, že by se mi hned bezdůvodně ulevilo. Ale během těch osmi dnů se najednou začaly dávat do pohybu věci, které mě celý život trápily. Pocit, že musím stále naplňovat něčí představy, rázem zmizel, když jsem si s dotyčným velmi rozumně pohovořila. Dosud jsem k takovému rozhovoru nesebrala sílu.

Zmizel i tlak, který jsem řadu let cítila v oblasti žaludku. A dokonce jsem já, zapřisáhlá vegetariánka, po dvanácti letech snědla maso. Prostě jsem poslechla své tělo, které si o to říkalo. Nyní jsem daleko uvolněnější, víc si věřím a mnohem intenzivněji vnímám život. Změnila jsem se a tím se změnili i lidé kolem mě. Je nám tak nějak lépe.

Kartářka Ludmila Kartousková
Autor: archiv Ludmily Kartouskové

Autor: Michala Jendruchová, Klena