Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Víme, jaké jsou opravdové příčiny vašich bolestí!

8. června 2012 | 06:00

Co znamená když vás bolí záda, máte problémy se štítnou žlázou, nebo máte nadváhu? Co se za tím skrývá? Luise L. Hay, světově proslulá učitelka a autorka 27 bestsellerů se rozhodla odhalit skutečné příčiny některých nemocí.


Nemoci prsou: Máte příliš „mateřské“ city vůči nějaké osobě, místu, věci nebo zážitku. Součástí procesu mateřství je ale také ochota nechat „dítě“ dospět.

Problémy se štítnou žlázou: Jsou vyjádřením potlačované kreativity, což je následek toho, že neděláte to, co byste opravdu chtěli.

Bolesti zad: Znamená to, že vám v životě chybí opora. Horní část zad většinou znamená pocit nedostatečné emocionální podpory. Manželka, manžel, šéf, přítel nebo děti vám nerozumějí a málo vás podporují.

jaké jsou skutečné příčiny našich bolestí? Věříte, že kolikrát přivcházejí ze signálů, které my, ač nevěděmoky, vysíláme svému tělu?
Autor: Profimedia.cz

Střední část zad se spojuje s pocity viny. Nebo máte pocit, že vám někdo „vráží“ dýku do zad? Spodní část zad zase bývá úzce propojená s finanční nejistotou, obavami týkajícími se nedostatku peněz. Musíte si uvědomit, že peníze nejsou to nejdůležitější na světě.


Nadváha: Reprezentuje potřebu ochrany. Před ubližováním, obviňováním, kritikou, urážkami, sexualitou, samotným životem. Nadváha znamená pocit nejistoty v určité životní oblasti. Je nutné se naučit přijmout sám sebe a zbavit se veškerých negativních myšlenek. Nadváha pak postupně zmizí sama.

Žaludeční problémy: Většinou to znamená, že nevíme, jak přijímat nové zážitky, a bojíme se toho. Žaludeční vředy prý zase neznamenají nic jiného než obrovský strach, bojíme se, že nejsme dost dobří.

Problémy s koleny: Znamenají tvrdohlavost, pýchu, neústupnost a neschopnost přizpůsobit se. Zánět hrtanu Většinou znamená, že máte
jaké jsou skutečné příčiny našich bolestí? Věříte, že kolikrát přivcházejí ze signálů, které my, ač nevěděmoky, vysíláme svému tělu?
Autor: Profimedia.cz
takovou zlost, že ani nemůžete mluvit.

Křečové žíly: Znamenají setrvávání v práci nebo na místě, kde už nechceme být a jsme tam vnitřně nespokojení. Žíly ztrácejí schopnost, aby v nich proudila krev, a „v žilách není radost“.

Potíže se srdcem: Jestliže odmítáme lásku, srdce se stáhne a „chladne“. Krev začne proudit pomaleji a dochází k anémii, angině pectoris a k náhlému selhání srdce. Infarkt přichází, když člověk nemá radost ze života, lidé trpící na selhání srdce nebývají veselí.

Autor: Jana Šlegrová, Kema