Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zpěvačka Victoria podstoupila plastickou operaci zvětšení prsou na klinice Dr.Doležala

MUDr. Tomáš Doležal na tiskové konferenci
20. dubna 2011 | 00:00
Prezentace klienta |

Zpěvačka se rozhodla zákrok podstoupit na prestižní  klinice Plastika Praha. Operaci prováděl MUDr. Tomáš Doležal. Jednalo se o zpěvaččinu první plastickou operaci. „Pan doktor Doležal je velmi známým plastickým chirurgem u nás i v zahraničí a odvádí skutečně práci na vysoké úrovni, takže se rozhodně nebojím a již nyní se těším na výsledek,“ říká Victoria.

Prováděným  zákrokem byla augmentace (zvětšení prsů pomocí implantátů značky Natrelle). Zpěvačka se s MUDr. Doležalem shodla na tom, že vše musí vypadat hlavně velmi přirozeně a v souladu s její  postavou. Nejednalo se tedy o velké implantáty, které ani sama Victoria s ohledem na svůj drobný hrudník nechtěla. Ke zpěvaččině rozhodnutí o chirurgické úpravě prsů vedl i fakt, že po porodu a následném kojení ztratila její prsa původní tvar. Victoria na tiskové konferenci uvedla, že díky zákroku se bude cítit opět žensky a bude sama se sebou více spokojená.
MUDr. Tomáš Doležal se dlouhodobě věnuje oboru plastické chirurgie a patří ke špičkovým odborníkům v tomto oboru nejen v České republice. Odborný školitel firmy Allergan v oblasti prsních implantátů Natrelle (dříve McGhan). Členem ISAPS (The International Society Of Aesthetic Plastic Surgery). Více informací  naleznete na: www.plastikapraha.cz

MUDR. Tomáš Doležal
Autor: www.plastikapraha.cz

Operace naplnila očekávání Victoria, která  je velice spokojená  a opět se cítí jako žena „se vším všudy...“. . „Samotný zákrok, pobyt na klinice Plastika Praha i následná pooperační péče pana doktora Doležala byla přesně dle mých představ a v souladu s referencemi, které jsem o panu doktorovi dostala“, říka Victoria. „Osobní péče pana doktora, příjemné prostředí i pocit soukromí na klinice Plastika Praha mě přesvědčily o správnosti mého rozhodnuti. Za vše mnohokrát děkuji a péči pana doktora mohu doporučit všem...“ dodala Victoria. „Už se těším na léto, kdy bude pro mě radostí obléknout sexy plavky a trička s hlubšími výstřihy…“, říká Victoria  ....

Zpěvačka Victoria se narodila v Kapském městě. Na hudební scéně v České republice působí již od roku 1998. Cover verze známého hitu od skupiny Eagels „Hotel California“ Victorii vynesla mezi nejhranější interprety českých rádií. V loňském roce odjela Victoria na šňůru koncertů do Jižní Koreje a Číny, kde se chystá třetí CD v pořadí. Pilotní singl „Come on Over” vysílá Evropa2. V současné době Victoria spolupracuje s DJem a producentem Michaelem Burianem. Vyšel jim společný singl „Secret“.

před a po plastické operaci
Autor: www.plastikapraha.cz

Na fotografiích: Victoria před a po plastické operaci zvětšení prsou

Rozhovor se zpěvačkou Victorií.

Victorie, jaký je Váš celkový dojem  z operace, kterou prováděl MUDr.Doležal?

Jsem nesmírně spokojená.  Nevím proč jsem nepodstoupila operaci dřív. Pan doktor Doležal byl úžasný a velice pozorný. Naprosto přesně věděl, co chci. Vysvětloval mi všechno několikrát, byl neuvěřitelně trpělivý a dopředu mě upozornil na všechny klady a zápory i na to, že i 3 měsíce po zákroku, to bude ještě trošku bolet. Jsem necelé 4 týdny po operaci a pořád nemůžu uvěřit tomu, že mám svá vytoužená prsa :) pořád se musím koukat do zrcadla.

Jste spokojená s výsledkem?

Rozhodně! ....Je neuvěřitelné, jak MUDr. Doležal odhadl mou velikost – která mi bude opravdu sedět. Je to dokonalé, přesně podle mých představ.

Jaké byly Vaše pocity, když jste se mohla poprvé prohlédnout v zrcadle?

„Hello doly bustter:-)”...dělám si srandu.. byla jsem hodně netrpělivá, protože první čtyři dny jsem nesměla sundat podprsenku.. takže jsem se moc prohlížet nemohla, ale když už jsem se poprvé viděla v zrcadle -  bylo to jako když mi bylo 9 let a dostala jsem svou první original "Barbie" ..”je to moje? ...jo je”!!

Jak probíhal pobyt a zákrok na klinice Plastika Praha?

Chci poděkovat jak MUDr. Doležalovi, tak i celému teamu. Byli úžasní!!.. Hlavně sestřičky, výborně se o mě staraly a vtipkovaly semnou – což jsem opravdu potřebovala. Nemám vůbec žádné výhrady. A můžu kliniku Plastika Praha jen a jen doporučit!!

Jak se Vám spolupracovalo s MUDr. Doležalem?

Spolupráce s panem doktorem Doležalem  byla výborná.  Je to velice příjemný charismatický člověk. Je velmi citlivý a vnímavý a jako plastický chirurg je jednička, což je obrovské plus pro ženy. Žádná žena se vůbec nemusí bát svěřit se do rukou pana doktora Doležala. Já za sebe můžu říct, když budu ještě nad něčím přemýšlet – co se týká různých změn a úprav – určitě pojedu pouze k MUDr. Doležalovi.

Co byste vzkázala ženám, které  by rády podstoupily plastickou operaci prsou, ale stále váhají?

Podstoupit zákrok týkající se  plastiky, by žena měla udělat pouze tehdy, pokud to chce a cítí ona . Né, že jí manžel, nebo přítel řekl… pokud chcete udělejte to a věřte, budete se cítit líp. Už jen proto, že jste se rozhodla sama a i proto, že každá taková změna je vždy k lepšímu. Jde přeci o to, aby jsme se cítily dobře. Nikdy nebudeme dokonalé, ale sebejistota a dobrý pocit z nás potom vyzařuje a hned si toho všichni všímají a to přeci chceme. Mít radost ze sebe samotné znamená i to, že poté ji budete šířit dál.. celkově se změníte – ale jak jsem řekla,,rozhodně k lepšímu”!!

Video se připravuje ...
Zpěvačka Victorie • VIDEO: www.plastikapraha.cz

Video: Videodokument o průběhu plastické operace zpěvačky Viktorie na klinice Plastika Praha.

Kdy vyjde Vaše třetí deska a co plánujete po jejím vydání?

Na třetí desce intenzivně pracuji a pevně doufám, že letos na podzim bude mezi Vámi :). Spolupracuji jak s českými, tak i zahraničními producenty.  Je Pravda, že jsem jí chtěla vydat už dřív, ale díky mému turné v Jižní Koreji a v Japonsku, se vše posunulo, čehož v žádném případě nelituji, protože díky tomu jsem přišla na nové věci a celkově se k desce stavím jinak. V současné době můžete v českých radií slyšet singl “Secret”, který vznikl ve spolupráci  s Dj  a producentem Michaelem  Burianem.
Myslím si, že co se týká třetí desky, mají se lidi opravdu na co těšit. A co bude pak.. těžko říci. Vždy když jsem si něco naplánovala, tak to pak nevyšlo – takže se nechám překvapit a půjdu osudu naproti..ale jen dobrému osudu :).

Více informací o MUDr. Tomáši Doležalovi zde, facebook.