Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jste to, co jíte! Obézní Blanka má tisíce výmluv, proč nemůže zhubnout

14. června 2012 | 06:00

Blanka žije sama s čtrnáctiletým synem Adamem v bytě v Praze. Od rána do večera je v práci a nestíhá jakýkoli stravovací režim. Její život naprosto ovládají stres a chaos. Podaří se jí nastolit jistý řád a starat se také o sebe?

Blanka už pomalu zapomněla, že by měla kromě jiných pečovat i o sebe a zvolnit v práci. Nebo si ji alespoň uzpůsobit tak, aby jí nezabírala celý život. Trápí ji, že nemá na nic čas, je pořád unavená a má řadu zdravotních problémů. Při prvním rozhovoru s doktorkou Kateřinou a Petrem Havlíčkem tvrdí, že se její životní styl změnit nedá. Co k tomu dodají odborníci na zdravý režim?

Doktorka Kateřina má pocit, že si Blanka dokáže vymyslet tisíce výmluv a přesně odhadnout, co chce druhý slyšet. Může tedy věřit jejímu odhodlání ke změně? Lehkou nadváhu má dokonce i syn – právě ten přesvědčil maminku, aby se přihlásila do pořadu. I on se chce něco přiučit a možná zhubnout.

Blanka je navíc ve věku, kdy se ženy potýkají s přechodem. Jejich častá výmluva je, že tloustnou, ani neví jak. A že se s tím zkrátka nedá nic dělat. Jaký má na to názor Petr Havlíček? Dokáže Blanka všem ženám v přechodu, jak tomu je ve skutečnosti?

Blančinu složitou cestu za zdravějším životem sledujte již ve čtvrtek 14. června od 21.20 na Prima family.