Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hubnutí pro lenochy: Zbavte se faldíků bez potu a dřiny

  • Hubnout nemusíte jen v posilovně, dá se to zvládnout i malými triky.
    24. dubna 2014 | 06:00

    Děsí vás představa vzrůstajících venkovních teplot, při kterých budete muset chtě nechtě odhodit některé svršky a ukázat něco ze svého těla. Jenže váš úděs není tak velký, abyste se dostrkala do posilovny, odpustila si dobré jídlo a pustila se do hubnutí? Věřte, že i lenoši mohou zhubnout, stačí jen trochu chtít.

  • Chůze je někdy nejlepší


    Prochoďte se ke zdraví i kráse, stačit vám k tomu budou jen dobré boty a odhodlání.
    Autor: Shutterstock.com
    I díky obyčejné chůzi můžete shodit nějaké to kilo a faldík. Stačí vstát z gauče a jít se na hodinku projít do parku, zajet na výlet nebo se vydat na procházku městem. Důležité je chodit a zase chodit, pomalu nebo rychle, to je jen na vás. Díky chůzi můžete spálit 100 kalorií na 1 kilometr, snížíte stres a zvýšíte tělesnou hladinu energie. A až dojdete domů, nepřivolávejte si výtah a pěkně ještě vyšlapejte schody do svého patra, uvidíte, že se vám to vyplatí.
  • Aby šlo hubnutí lépe


    Nákup v supoermarketu si pečlivě naplánujte, ať se u pokladny nedivíte.
    Autor: Shutterstock.com
    Nemáte vůli na to, abyste držela drastické diety, omezovala se v jídle a odolat svému oblíbenému dezertu je pro vás doslova nadlidský výkon? Pro hubnutí někdy stačí udělat malou změnu ve svém životě a hned to jde lépe. Přestaňte zkrátka plnit svou ledničku nezdravými potravinami nebo jídlem tzv. do zásoby. Místo toho si začněte psát každodenní seznamy a nakupujte suroviny jen na přípravu jednoho jídla. Když vás pak bude večer honit mlsná, nebudete se mít do čeho zakousnout a uvidíte, že vás zase rychle přejde.
  • Od televize vstávejte


    Ženy se místo sexu raději koukají na televizi!
    Autor: Shutterstock
    Patříte mezi lidi, kteří si večer sednou k televizi, obloží se ovladačem a nějakou tou dobrotou a nevstanou, dokud se jim oči nezavírají? Chcete-li zhubnout, budete muset zahodit nejen ty dobroty, ale také svůj ovladač. Tím, že sem tam z pohovky vstanete, abyste přepnula program nebo si došla pro pití, spálíte víc kalorií, než si myslíte. Náš tip je dát si vše dostatečně daleko, abyste musela nejen vstát, ale navíc ještě udělat pár kroků.
  • Hubněte smíchem


    smích
    Autor: Shutterstock.com
    Věděli jste, že když se smějete, posilujete nejen obličejové svaly, ale také dalších 80 svalů trupu? Díky tomu, že se budete dobře bavit, můžete skvěle posílit břišní svaly a během 15 minut spálit asi 50 kalorií.

Klíčová slova:  fitness, hubnutí, dieta, cvičení, chůze, smích, zdraví
Diskuse ke článku
.
Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...