Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Shoďte povánoční kila téměř bez práce

25. ledna 2014 | 09:00
Prezentace klienta |

Trápí vás ještě kila, která jste nabrali během svátků, ale nechce se vám chodit do posilovny, nemáte čas trápit se na posilovacích strojích a ještě k tomu v propocené tělocvičně? Máme pro vás mnohem příjemnější řešení.

Zbavte se celulitidy navždy

Potřebujete zatočit s pomerančovou kůží a dolíčky, které hyzdí vaše stehna a pozadí? Vsaďte na CELLU-T WEALTHY,  legíny proti celulitidě s Turmalinem.  Jedná se účinné spojení  textilie s vysokou elasticitou, která okamžitě zpevňuje partie a minerálu, jež má elektromagnetické schopnosti, díky kterým dokáže aktivovat molekuly vody v těle a zvyšovat jeho okysličování. Tím dochází ke stimulaci průtoku krve a naopak eliminaci toxinů a přebytečných kalorií, které způsobují celulitidu. Stačí jen natáhnout legíny a oni už budou za vás pracovat sami.

Produkty na hubnutí
Autor: www.netmedik.cz
Zbavte se břišního tuku bez námahy

Nedaří se vám stále shodit faldíky na břiše a máte strach, že do léta to nestihnete? Ideálním pomocníkem se vám může stát břišní pás Tourmalin. Tento zahřívací pás obsahuje magnety a krystalický turmalin, který působí na bříško a podbřišek. Teplo, které bederní pás vydává, zvyšuje cirkulaci krevních toků, zrychluje metabolismus a spalování přebytečných tuků v oblasti bříška. Stačí 20 minut denně a za chvíli poznáte rozdíl.

PRODUKTY NA HUBNUTÍ MŮŽETE KOUPIT ZDE!

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...