Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Shoďte povánoční kila: Se zázračnými pomůckami to bude hračka!

O Vánocích sice naše peněženka zchudne, my však bohužel přibereme
10. ledna 2014 | 15:00
Prezentace klienta |

Dopřávala jste si přes svátky sladké cukroví, smažené dobroty a kalorické vánoční likéry? Pokud ano, možná právě teď nemůžete dopnout kalhoty a v oblíbeném topu se necítíte tak dobře jako dřív. Pusťte se do boje s vánočními kily.

Vyzkoušejte skvělé přístroje, se kterými se vám bude hubnout opravdu snadno, Podporují totiž hubnutí a formování postavy, což si zamilovali klienti po celém světě.

Pořiďte si účinné přístroje na hýždě, zadeček, břicho či paže, nebo také komplexní přístroje na celé tělo jako jsou saunovací obleky či kavitační přístroj.

Břišní pás Tourmalin, netmedik.cz, 956 Kč.
Autor: netmedik.cz
Trápení se "špíčky"

Podepsalo se vánoční hodování převážně na vašem bříšku? Vyzkoušejte bederní pás, který přináší úlevu od bolesti a navíc účinně působí při odbourávání tuku v oblastech břicha  beder. Oproti běžným pásům na hubnutí nepotřebuje tento žádnou elektrickou energii.

Hubněte z tepla domova

Pro ty, které nebaví cvičit v přecpané posilovně, je tu masážní přístroj k odbourávání tuků. Revitalizuje pokožku, odbourává tuky a odstraňuje celulitidu, Na rozdíl od jiných přístrojů tento rotuje jak horizontálně, tak vertikálně, neboť má čtyři speciální masážní kolečka, díky nimž je masáž opravdu hloubková.

Ruční masážní přístroj k odbourání tuku, netmedik.cz, 999 Kč.
Autor: netmedik.cz

Další skvělé pomůcky napomáhající hubnutí jako jsou: legíny proti celulitidě, infrasauna nebo kavitace, můžete zakoupit přímo ZDE!

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...