Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Darujte zdraví pobytem v Oáze klidu a pohody

9. prosince 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Vánoce jsou již za dveřmi, a vy stále váháte nad výběrem dárku pro své nejbližší, příbuzné, přátele nebo kolegy, máme pro Vás skvělý tip - dárkový poukaz na lázeňský pobyt nebo balíček procedur do Lázní Mšené. Vždyť co může být cennější než darovat zdraví?

Jak už snad dnes všichni ví, lázně nejsou určeny jen nemocným, ale jsou stále více vyhledávány klienty, kteří zde hledají odpočinek, relaxaci a rozmazlování během wellness a balneo procedur. Všichni dnes na sobě cítíme a víme, že díky rychlému životnímu stylu, stálému stresu a také díky vlivům špatného počasí či nedostatku pohybu by naše tělo, jednou za čas potřebovalo, jak se říká, dobít baterky. A proč tedy nevyjet do lázní v zimě a využít léčebných a relaxačních účinků lázeňských procedur když je na ně více času? Výhodou zimního lázeňského pobytu je také, že si jej můžete vybrat za příznivější cenu než v létě a pokud budete mít chuť si vyzkoušet další procedury, nebudou tak časově vytíženy a díky poklidnější atmosféře si jistě odpočinete mnohem více než v létě.

Autor: Archiv Lázně Mšené

 

Dárek v podobě poukazu na lázeňský pobyt je krásným zážitkem, který udělá radost jistě každému. V lázeňském wellness a balneo provozu v Lázních Mšené na Váš čekají procedury jako například konopná koupel, masáž lávovými kameny, čokoládová či medová masáž, peeling z mořských řas a mnoho dalších. Na letošní vánoce jsme připravili nabídku zimních lázeňských pobytů. Těšit se můžete například na Ledovou čokoládu, Kokosy na sněhu či pobyt Vánoční sen.

Autor: Archiv Lázně Mšené

Nechcete kupovat zajíce v pytli? Pak Vám přinášíme malou ochutnávku toho, čím je pod stromečkem můžete potěšit.

Ponořte je do čokolády během pobytu: Ledová čokoláda

Milovníci čokolády budou nadšeni a šťastlivci, kteří naleznou pod stromečkem čokoládový poukaz budou jistě mile překvapeni. V lázeňském pobytu Ledová čokoláda na ně čeká čokoládová masáž zad, čokoládová koupel, čokoládový zábal končetin a vulkanpack na záda.

Autor: Archiv Lázně Mšené

A co tak Kokosy na sněhu?

Ne ne, nebojte, nebudete se muset oblékat do zimního oblečení a zkoušet jízdu v bobu. Kokosy na sněhu, to není název jen pro vydařený film, ale také pro nevšední relaxační pobyt práv v Lázních Mšené. Od pátku do neděle si může Váš obdarovaný užívat jedno kokosové potěšení za druhý. V programu na něj čeká masáž zad kokosovým olejem, kokosový peeling, kokosový zábal dolních končetin a kokosová koupel.

Na každý lázeňský pobyt či balíček procedur Vám rádi vystavíme VÁNOČNÍ DÁRKOVÝ POUKAZ!

Autor: Archiv Lázně Mšené

NEVÍTE SI S VÝBĚREM RADY?

Nechte to na nás a zavolejte 416 866 007, 009, rádi Vám poradíme jak vhodně vybrat pobyt.

Bližší informace o lázních naleznete na www.msene.cz

  


Související články
Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...