Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nohy jako Katie Holmes: Odhalili jsme její tajemství

Katie Holmes má výstavní nohy.
18. října 2013 | 11:09

Herečka a maminka sedmileté dcerky Suri, Katie Holmes (34) nedávno předvedla své ultra štíhlé nohy v pořadu Good Morning America. Jak to Katie dělá, že by mohla z fleku konkurovat modelkám? Známe její tajemství.

Katie Holmes, která se před třemi lety zúčastnila maratónského běhu v ulicích New Yorku, si od té doby udržuje svoje nožky právě běháním. Čtyřikrát týdně se vydává buď do posilovny, nebo do parku, aby si zaběhala, k tomu sem tam přidá jízdu na kole a samozřejmě svojí oblíbenou jógu.

Katie Holmes
Autor: Profimedia.cz
Vychytaný ranní cvik

Má ale ještě jedno tajemství, každý den po ránu si zacvičí jednoduchý cvik, díky kterému jsou její nohy doslova výstavní.

Stoupne si asi 20 centimetrů od stěny, nohy roznoží na šíři ramen a chodidla přitiskne pevně do podložky. Kolena mírně pokrčí a opře se zády o stěnu. V této pozici s rovnými a zpevněnými zády přilepenými ke zdi a se zpevněným bříškem se pomalu posouvá do hlubokého dřepu. V něm vydrží, než napočítá do deseti a pomalu se zase vrací do výchozí pozice. Tento cvik opakuje asi 20x.

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...