Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

3 jednoduché cviky pro pevná prsa: Buďte krásná za 15 minut

Dokonalá prsa vám vykouzlí nejen podprsenka, ale také pravidelné cvičení. Potřebujete na to jen pár minut denně.
16. října 2013 | 07:00

Pokud jste nedostaly od přírody krásná prsa, nezoufejte a pořiďte si je díky jednoduchému cvičení. Nezabere více než 15 minut denně a výsledek stojí za tu trochu námahy.

Modlitba za prsa

Postavte se rovně, nohy rozkročte na šíři ramen a chodidla pevně přitlačte k podložce. Zpevněte břišní svaly a lopatky tlačte směrem dolů. Dlaně spojte ve výšce hrudníku tak, aby lokty byly v rovině a ramena neklesala směrem dolů. V této pozicic tlačte dlaně vší silou proti sobě a vydržte vždy 10 vteřin, pak povolte. Opakujte 10x.

prsa
Autor: Shutterstock.com
Pozdrav slunci

Klekněte si na všechny čtyři, zatěte prsní svaly a pravou ruku zvedněte nahoru. Otáčejte postupně celý trup tak, abyste se mohla podívat směrem nahoru, kam míří ruka. Vydržte 10 vteřin a vraťte ruku na podložku. Vystřídejte ruce a opakujte 10x na každou stranu. Při cvičení nezapomeňte mít stále zpevněn prsní svaly.

Otvírání studánky

Stoupněte si rovně, rozkročte nohy na šíři ramen a chodidla zatlačte pevně do podložky. Vezměte si do každé ruky plno balenou vodu nebo 1,5 kilovou činku. Ruce s činkami předpažte a ohněte tak, aby lokty byly v úrovni prsou. Zatněte prsní svaly a střídavě ruce s činkami předpažte a zase pokrčte. Celou dobu tlačte ramena směrem dolů a mějte zatažené břišní svalstvo. Opakujte ve třech sériích po dvaceti.

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...