Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Contours fitness : Třicet minut třikrát týdně a jste v kondici!

2. dubna 2013 | 00:00

Určitě to všechny znáte. Práce, rodina, ,nákupy, ... kde si v tom shonu najít čas a chuť ještě  na zlepšení postavy a kondice? Contours má pro vás velmi elegantní řešení. Speciální posilovna jen pro ženy nabízí vše, co potřebujete k tomu, abyste se udržely v kondici, odreagovaly se a měly lepší náladu. Intenzivní cvičení založené na kruhovém tréninku vám zabere jen třicet minut (skutečně!) a výsledky na sobě uvidíte velmi brzy.

Contours - to je fitness trochu jinak!

Jde o systém cvičení s vlastní trenérkou určený výhradně pro ženy. Pro ženy bez ohledu na věk, hmotnost a kondici. Cvičení může trvat jen 30 minut včetně zahřátí a střečinku (2 okruhy),nebo můžete cvičit, jak dlouho chcete. Přijít můžete kdykoli bez plánování a objednávání (s vyjímkou první návštěvy fitness Contours, na tu je třeba se objednat telefonicky nebo pomocí rozvrhu jednotlivých fitness na webových stránkách, aby na vás měla trenérka čas po celou dobu a podrobně vám vysvětlila, jak které stroje fungují a všechny ostatní souvislosti spojené s kruhovým trénikem). Stroje a aerobní stanoviště jsou vyvinuty speciálně pro ženy, tudíž každá rychle pochopí, jak je používat.

S ohledem na vaši kondici a případná zdravotní omezení s vámi vypracuje plán cvičení zkušená trenérka, která je vám k dispozici po celou dobu vaší návštěvy. Velkou výhodou je útulné komorní prostředí a ryze ženská společnost při plnění vašich cílů.

Autor:  http://contours.cz/tyden-zdarma.php?id=2&kampan=BLESKPROZENY

V čem je Contours jiné než běžná fitness ?
 
- jedná se o kruhový trénink - 8 posilovacích strojů v kruhu  a 8 stanovišť pro aerobní cvičení

- cvičení na každém stanovišti trvá 45 sekund

- celková doba cvičení dvou okruhů je  pouhých 30 minut - cvičit však můžete jak dlouho chcete

- po celou dobu návštěvy se o vás stará trenérka , která vám ve všem ráda  poradí - jedinečný osobní přístup

- Contours je pouze pro ženy

- cvičíte na posilovacích strojích vyrobených výhradně pro ženy. Naše stroje mají pozitivní i negativní rezistenci pro dosažení maximálního efektu cvičení

- v Contours dosáhnete opravdových výsledků - jedinečný koncept, kdy na stroj nečekáte, ale  neustále cvičíte

- v tomto fitness  není překážkou jakýkoliv  věk, váha či zdravotní stav

- do Contours můžete přijít kdykoliv chcete a cvičit jak dlouho chcete

- cvičení v Contours je velmi prospěšné pro Vaše zdraví

Autor:  http://contours.cz/tyden-zdarma.php?id=2&kampan=BLESKPROZENY

Proč právě Contours?

Contours vám pomůže zhubnout, zlepšit kondici a zpevnit zdraví. Uvidíte, že s tím přijde také lepší nálada, vyšší sebevědomí a snadnější zdolávání každodenních překážek. Přijďte doplnit své venkovní aktivity a zcela jistě nebudete litovat.

Autor:  http://contours.cz/tyden-zdarma.php?id=2&kampan=BLESKPROZENY

" Sama jsem naprosto nesportovní tip, ale jako spousta jiných žen jsem po zimě zjistila, že se nevejdu do svých oblíbených kalhot a že s tím musím něco udělat. Důležité pro mě bylo, abych nemusela cvičit každý den několik hodin, protože jsem jako redaktorka dosti pracovně vytížená a na podobné aktivity nemám čas. Sytém cvičení v Contours pro mě proto byl velmi příjemným překvapením. Stačí docházet třikrát týdně na půl hodinky a výsledky jsou znát po pár týdnech. Přístup trenérek je naprosto jedinečný, jsou milé a vše mi důkladně vysvětlily. Takže toto cvičení opravdu můžu všem zaneprázdněným ženám vřele doporučit!" říká o kruhovém tréninknu Contours redaktorka Blesk.cz Petra.

POZOR!!!!

Pro čtenářky Blesk.cz nyní akce týdenního cvičení zdarma, včetně zaškolení od trenérky!

Pro využití týdne zdarma se prosím telefonicky nebo pomocí rozvrhu na webu objednejte a uveďte heslo „BLESK“.

Autor:  http://contours.cz/tyden-zdarma.php?id=2&kampan=BLESKPROZENY

Seznam poboček naleznete ZDE!

Více informací na www.contours.cz


   

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...