Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Škola tance 2. díl: Naučte se hip hop a show dance!

18. února 2011 | 15:17

VIDEO: Štve vás, že všechny taneční akce prosedíte, protože se neumíte hýbat? Nemusíte do tanečních kurzů, stačí vám pouze trochu místa u vás doma! Blesk.cz vám přináší další díl exkluzivního instruktážního VIDEO seriálu s vítězkou StarDance Alicí Stodůlkovou, která vám v druhém díle představí show dance a hip hop.

Na druhou hodinu tance s Alicí Stodůlkovou jsme se už opravdu těšily. První hodina, která nás naučila alespoň pár kroků ze zumby nás skutečně nabila energií a chtěly jsme umět víc. Když nám ale Alice oznámila, že se budeme učit taneční prvky show dance a hip hopu, moc nám to ke křehké a jemné blondýnce nesedělo. A o to více jsme byly zvědavé.

Alice, která vyučuje hodiny tance v Holmes Place Academy, nám skutečně dala zabrat. O to víc jsme se snažily a výsledek naší hodiny tance stál skutečně za to, přesvědčte se sami a nechte se inspirovat instruktážním videem, které speciálně pro čtenáře Blesku.cz Alice natočila. Takže let's dance!

Video č. 1 Taneční manuál aneb Jak na to?

Video se připravuje ...
Tanec krok po kroku • VIDEO: Pavel Machan

Video č. 2 Celá taneční sestava i s hudbou

Video se připravuje ...
Druhá lekce školy tance. Instruktáž s hudbou • VIDEO: Pavel Machan

Autor: Natalie Brožová
Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...