Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Škola tance s vítězkou StarDance Alicí Stodůlkovou! Díl 1.

4. února 2011 | 05:39

VIDEO: Štve vás, že všechny taneční akce prosedíte, protože neumíte ani krok? Nemusíte do žádných tanečních kurzů, stačí vám pouze trochu místa u vás doma! Blesk.cz vám přináší exkluzivní instruktážní VIDEO seriál s vítězkou StarDance Alicí Stodůlkovou, která vám v prvním díle představí salsa zumbu s trochou latiny.

"Nikdy není pozdě se naučit nějaký ten taneční krok. Když kdokoliv poctivě trénuje, opravdu se může naučit tančit skvěle". S těmito slovy nás přivítala na první hodině energická a věčně se usmívající lektorka tance a účastnice pořadu StarDance, kde si vytancovala s hercem Pavlem Křížem první místo. Není řeč o nikom jiném než o Alici Stodůlkové, která se rozhodla provést nás video seriálem Škola tance. Alice mimojiné povede osobně i taneční kurzy v Holmes Place Academy, kde jsme také natáčeli náš seriál.

Co k tomu budete potřebovat? Vůbec nic! Stačí si obléknout něco, v čem se budete cítit pohodlně a zapnout si naše videa. V prvním videu vám Alici představíme. V druhém vám postupně předvede taneční kroky a ve třetím vám ukážeme, jak vypadá celá taneční sestava. Připravte se, jdeme tančit!

Video č.1 Co budeme tančit v prvním díle?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Pavel Machan

Video č. 2 Taneční manuál aneb Jak na to?

Video se připravuje ...
oprava • VIDEO: Pavel Machan

 

Video č. 3 Celá taneční sestava i s hudbou

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Pavel Machan

Autor: Natalie Brožová
Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...