Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak levně na hory: Užijte si lyžování bez zruinování konta!

Lyžování s celou rodinou? Žádný problém!
22. listopadu 2013 | 13:00
Prezentace klienta |

Toužíte letos vyrazit na hory a pořádně protáhnout tělo na lyžích, ale bojíte se, že zase nebudete mít dost peněz? Podívejte se na nabídku slevových portálů, kde najdete zimní pobyty s cenami skrouhnutými o více než polovinu!

Krušné hory, Krkonoše, Adršpach nebo raději Tatry a Alpy? Od pondělí by podle předpovědí počasí měl definitivně skončit podzim a o slovo se přihlásí zima, mrazy a první letošní sníh. A kde si ho lépe užít než na horách a s lyžemi na nohou?

Lyžovačka i relaxace za hubičku

Lyžování na horách
Autor: Shutterstock.com
Pokud každý rok odkládáte výlet do zimního střediska, protože se bojíte velké finanční zátěže, kterou by vaše rodinné konto nemuselo unést, proč nehodit obavy za hlavu a nevyrazit na hory se slevou, která častokrát přesáhne i 50% z původní ceny?

Slevové webové portály, jako například Sleviště.cz, vám nabízejí nepřebernou nabídku zimních zájezdů na hory nejen v České republice, ale také v zahraničí. Vše co musíte udělat vy je jen vybrat si. Chcete si dát pořádně do těla a užít si prodloužený víkend plný lyžování? Rezervujte si výhodný pobyt se skipassem zahrnutým v ceně.

Relax na horách
Autor: Shutterstock.com
Preferujete naopak klidnější, romantický pobyt plný relaxace a sledování líně padajících vloček skrz okno luxusního pokoje? Zvolte si jeden z relaxačních a welness pobytů s masážemi a vybranými lahůdkami.

Vánoce v přírodě

Vánoce na horách
Autor: Shutterstock.com
Zkuste letos prožít svátky jinak a vyrazit i s rodinou mezi sněhem přikryté stromy a magicky bílé závěje. Uvidíte, že i Ježíšek a kapr se salátem získají úplně jinou atmosféru, než ve městě. Před zakoupením voucheru na vánoční pobyt se ale nezapomeňte informovat, jestli je vámi zvolený termín ještě k dispozici.

Na Vánoce si nepotrpíte, ale milujete silvestrovské oslavy? Žádný problém! Většina hotelů v zimních střediscích nabízí speciální Silvestrovské pobyty, jejichž součástí je silvestrovská hostina, oslava i půlnoční přípitek.

Vyberte si z široké nabídky českých i zahraničních zájezdů a užijte si všechny výhody, které vám hory v zimě nabízejí. Za zlomek ceny si je objednáte právě ZDE.

Video se připravuje ...