Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy stehna za pár dní: Tipy na jednoduché cviky

Hubněte do plavek
2. července 2013 | 15:00

Ještě je čas začít s pravidelným cvičením a díky pár jednoduchým pohybům si zařídit postavičku jako lusk. Máme pro vás jednoduché a účinné cviky, které si můžete zacvičit kdykoli během dne.

Staré dobré dřepy

Pevně se postavte na podložku a nohy roztáhněte asi na metr od sebe. Ruce dejte v bok a pomalu přejděte do podřepu. Počítejte do dvaceti a narovnejte se. Opakujte 30x.

cvičení
Autor: Shutterstock.com
Výpady vpřed

Postavte se vzpřímeně, ruce dejte v bok a nohy rozkročte na šíři ramen. Jednou nohou udělejte krok vpřed, tak daleko, dokud nebudete mít koleno druhé nohy skoro na zemi. Přeneste váhu na pokrčenou nohu a počítejte do dvaceti. Trup držte vzpřímený a zadeček podsazený. Opět se narovnejte a vyměňte nohy. Opakujte 20x na každou stranu. Pokud chcete aby byly cviky ještě účinnější, vezměte si do rukou činky.

Účinné posilování

Položte se na podložku na bok a pokrčte nohy v kolenou. Zvedněte se z pasu a opřete se o loket ruky, která je blíže k podložce. Podsaďte pánev a horní nohu zvedejte nahoru, tak aby se tělo nehýbalo. Opakujte 30x a přetočte se na druhý bok.

Dejte stehnům zabrat

Zůstaňte ležet na podložce ve stejné poloze, jen vrchní nohu pokrčte přes spodní nohu a chodidlem se opřete o podložku. Spodní nohu natáhněte a zvedejte ji nahoru a dolů. Opakujte 30x a vyměňte.

cvičení
Autor: Shutterstock.com
V klidu na zádech

Ještě zůstaňte ležet na zádech, trup nechte pevně přilepený na podložce a zpevněte bříško. Ruce nechte ležet na podložce dlaněmi dolů. Nohy zvedněte do výšky tak, aby byly kolmo k podložce. Roztahujte silou nohy od sebe a zase je snožte, aniž byste hýbala zbytkem těla. Opakujte 30x.

 




Toužíté také po štíhlých stehnech? Vyzkoušejte sauna šortky!