Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Konec vráskám ze sluníčka!

Eucerin
19. června 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Věděli jste, že přemíra slunečních paprsků může vést k předčasnému stárnutí pleti? Bez kvalitní ochrany před UV zářením je tedy veškerá Vaše péče na omlazení pleti zbytečná!

Slunce potřebujeme k životu. Dodává nám vitalitu a pocit štěstí. Je také nezbytné pro tvorbu vitamínu D potřebného pro správný rozvoj a pevnost kostí. Nicméně k tomu, aby si tělo vytvořilo dostatečnou dávku „déčka“, stačí pouze několik minut přímého slunečního světla denně. Naopak přílišné vystavování se slunečnímu záření má své negativní důsledky. A to bohužel neplatí jen o extrémním celodenním opalování. Lidé často zapomínají na to, že UV záření dopadá zvlášť na nezakrytou pleť obličeje vždy, když se pohybujeme venku.

Opálená ≠ zdravá pleť

Mnoho z nás má sklon považovat opálený obličej za zdravý a krásný. Jenže spíše opak je pravdou. Dlouhodobé nebo intenzivní slunění způsobuje zvýšenou tvorbu vrásek. A to nemluvě o riziku tvorby kožních nádorů! Málokdo také ví, že pokožka má paměťové schopnosti, takže si pamatuje každé spálení i z úplného dětství. Veškeré vlivy se tudíž sčítají a negativní účinky UV záření se tak v průběhu času mohou násobit.

Autor: Eucerin Sun

Chraňte se po celý rok

Proto je nanejvýš vhodné používat kvalitní ochranu proti UV záření po celý rok. Kromě UVB záření se musíme navíc chránit i proti UVA paprskům, které dopadají na Zem celoročně, prostupují hluboko do pokožky a způsobují mj. chronické poškození kožních buněk i stárnutí pleti. Naštěstí lze těmto problémům jednoduše předejít! Stačí používat přípravky dermokosmetické značky Eucerin, které přináší nový standard ochrany před sluncem.  Vysoce účinný systém UVA/UVB filtrů omezuje riziko spálení kůže. Kyselina glycyrrhetinová navíc podporuje pleti vlastní obranné mechanismy DNA a silný antioxidant licochalcon A chrání kožní buňky před oxidačním stresem. Také jsou vyvíjené speciálně s ohledem na jemnější a citlivější pleť obličeje a dají se použít i pod make-up.

TIP

Eucerin nabízí různé přípravky podle typu pleti. Vyberte si buď Zmatňující emulzi SPF 50+ na opalování pro smíšenou a mastnou pleť nebo Vysoce ochranný krém SPF 30 na opalování pro normální a suchou pleť.

Více naleznete na www.eucerin.cz