Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zažijte podzim jinak!

Odpočinek u whirlpoolu.
10. října 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Stýská se Vám po slunci, omamné vůni svěžího vzduchu a energii navracejícím odpočinku? Těšíte se na oblíbené lyžařské středisko? Podzim nemusíte strávit jen vzpomínkami na báječné léto a čekáním na sněhovou peřinu Vašich oblíbených vrcholků hor. Také podzim je obdobím, které si můžete vychutnat všemi smysly. Zažijte podzim jinak! Zažijte jej uprostřed té nejčistší přírody, která ve střední Evropě ještě existuje a zároveň v té nejlepší péči. Poznávejte, regenerujte a nechte se hýčkat.

Zažijte Priessnitzovy léčebné lázně v Jeseníku!

Priessnitzovy léčebné lázně v Jeseníku jsou jedinečné.  Jsou považovány vůbec za první vodoléčebný ústav na světě. Již v době jejich vzniku se za zázračnými léčivými účinky horských pramenů a metod „vodního doktora“ Priessnitze sjížděla smetánka z celé Evropy i ze zámoří. Jedinečné jsou také tím, že se nachází v oblasti bez průmyslu a těžké dopravy, s nejzdravějšími lesy v české republice, na pomezí Rychlebských hor a Jeseníků. Přijeďte se nadýchat čerstvého horského vzduchu do jesenických lázní a zažít nejbarevnější období roku.

Rašelinový zábal.
Autor: Priessnitzovy lázně

Neváhejte využít akční nabídky „Priessnitzův podzim“. Hřebeny zdejších hor vybízejí k procházkám a túrám s nádhernými výhledy do barevného okolí Jeseníku. Vnímejte barvy podzimu a zároveň se nechte hýčkat zdejší péčí. Odpočiňte si v moderním balneocentru, kde můžete okusit propojení tradiční Priessnitzovy vodoléčby s moderními wellness a beauty aktivitami.  Relaxujte v koupeli s květy růží, zkuste koupel ve vinném extraktu. Vyzkoušejte omlazující koupel v pivním extraktu, jejíž účinky znali již ve starověku. Jste milovnice čokolády? Ať i Vaše pokožka pozná její chuť! Anebo medu? A ať vaše svaly poznají tajemství Sofiina pohlazení.

Odvážnější z vás mohou podstoupit tradiční Priessnitzovy očistné procedury, venkovní sprchy, běhání naboso v ranní rose, zábaly a střiky. I na podzim vás jistě okouzlí venkovní Balenopark, unikátní „vodní zahrada“, která sbírá jedno ocenění za druhým. Den co den se v něm nyní mění paleta podzimních barev, den co den Vás při procházce okouzlí a naplní energií.

Koupel s květy růží.
Autor: Priessnitzovy lázně

Zažijte lázně jinak! Relaxujte a zároveň poznejte kouzla a tajemství Jesenicka a jeho přírody. Naplňte zdejší wellness pobyt venkovskou romantikou, vůní bylin, chutí pravého ovčího sýru a zvuku tkalcovského stavu. Objevujte Jeseník a hledejte poklady, které nikde jinde nenajdete. Nebo zasaďte u nás svůj strom. Bude to Váš strom a s každou další návštěvou jesenických lázní se k němu budete moci vracet.

Balneopark na podzim.
Autor: Priessnitzovy lázně

Zažijte podzim jinak!

Neváhejte načerpat energii v Priessnitzových léčebných lázních v Jeseníku

…tam, kde voda léčí a uzdravuje…